Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Stilorama: Torstein Lohne

Skjermbilde 2016-06-27 kl. 22.38.02Melk & Honning ønsker med spalten Stilorama å rette spotlighten mot et knippe nordmenn med interessant stil. Vi vil presentere ukjente og kjente fjes. Folk med 20K followers på Instagram og folk med 200. Langt fra alle av dem jobber med mote, bor i Norge eller kunne «dødd» for et plagg fra The Row, men de har alle til felles at de er sterkt opptatt av klær som uttrykksform. Denne gangen har vi snakket med Torstein Lohne.

Nylig oppdatert108Torstein Lohne, 20 år fra Haugesund, bodd i Oslo i to år. Utdannet innen moteindustri ved SoFI.

Er assistent for Christina Ledang, samt medarbeider hos F5 Concept Store. Digger minimalisme mest av alt, tunge plagg, å lage collager og loungemusikk. Drømmer om mye forskjellig, men føler at man kanskje jinxer det om det blir fortalt…? Så lenge jeg er lykkelig, så er det det viktigste.

Q & A

Hva er din «hverdagsuniform»?
Jeg planlegger gjerne antrekkene mine kvelden før. Skulle jeg likevel ikke ha tid til det, og må bestemme meg om morgenen går jeg som regel for svarte slacks, enten med straight leg eller litt flare, hvit T-skjorte og hvite sneakers. Da føler jeg meg alltid fin. Jeg er glad i å jobbe med kontraster, så gjerne en casual overdel med dressbukser, eller jeans med en blazer osv.

Hva vil du folk skal tro når de ser deg?
Jeg vil at folk skal tenke at stilen min er gjennomført og at jeg er en kreativ person. Gjerne at jeg er fornøyd med meg selv, samt trygg på hvem jeg er.

Hva har du hatt på deg som du aldri vil ha på deg igjen?
Jeg må vel bare innse at caps ikke er noe jeg kommer til å kle. Ettersom jeg er relativt lav, og har blitt velsignet med tidenes babyfjes, hjelper det ikke å ta av 10 år med et hodeplagg.

Hva er du mest overrasket over at har blitt trendy igjen?
Jeg blir like overrasket hver sommer over at man ikke lar de blomsterkransene i plastikk dø ut…

Hva er det kjæreste du eier i garderoben?
Jeg har et par sorte ullbukser som jeg kjøpte brukt for ca 60,-kr, og de blir aldri stygge! De funker til alt, og jeg fant nettopp ut at de er produsert i Norge for ca 30 år siden. Bruker dem hele tiden. Tom Wood ringene mine har også en spesiell plass hos meg, ettersom jeg fikk dem av personer som jeg er utrolig glad i.

IMG_5227

Hvor mange prosent av lønningen din bruker du på klær?
Det varierer veldig. Ofte er det slik at når jeg har penger å bruke på shopping, finner jeg ikke det jeg leter etter og omvendt. Utrolig frustrerende å ha en lang liste med ting man vil kjøpe inn, og ikke ha midlene til å kjøpe dem. Jeg er den typen shopper som gjerne kommer tilbake. Jeg liker å tenke på plaggene jeg finner. Hvis jeg fortsatt føler et ”behov” eller ønske om å eie plagget etter to-tre besøk, kjøper jeg det. På denne måten unngår jeg mange bomkjøp. De som jobber i butikk er sikkert utrolig frustrerte over meg, men det får bare være.

Chanel 2.55 eller Louis Vuitton Speedy?
Da måtte det blitt Chanel… Er ikke noe fan av den modellen fra LV, får sterke Paris Hilton-dog-in-bag-vibber når jeg ser den. Med det sagt, ville jeg nok solgt Chanelvesken, og kjøpt en totebag fra Acne eller Celiné  i stedet. Det er mer min stil.

Nattklubb eller bar?
Er mer et bar-menneske i grunn. Jeg har lyst til å gå ut med vennene mine og snakke med dem, høre om hvordan livene deres går, og gjerne fortelle litt om mitt eget. Om jeg kan gjøre det i fine omgivelser med gode cocktails, er jeg veldig happy. Torggata Botaniske, Oslovelo og Justisen er tre favoritter. Jeg går kanskje på klubb en gang i løpet av en måned, så trenger jeg tre uker på restitusjon før jeg gjør det igjen.

Melk & Honning eller Minmote?
Minmote, såklart. Elsker å lese om de fem forskjellige måtene man kan ha på seg en lue… ;)(en grei dose sarkasme her)

Hva er ditt spiritanimal?
Giraff, hehe.

Hvordan pynter du deg?
Satser egentlig på å være litt pynta hele tiden, så jeg tror ikke man ser sånn sykt stor forskjell på når jeg har pynta meg og ikke. Syns fort at det å ”pynte seg” blir litt kunstig for meg. Jeg liker å prøve på forskjellige antrekk og finne det jeg føler meg ekstra fin i, og ofte handler bare det om å skifte sko, ta på en annen jakke, eller øke antallet ringer jeg har på.

Torstein Lohne

Hvor er du klokka 8 på en torsdag?
Enten på trening eller ute på vift. Liker ikke å ha faste rutiner, ettersom jeg fort blir veldig rastløs.

Hva er ditt andre hjem?
Mine foreldre ønsker nok at jeg skal si Haugesund, men Ledangs Studio er nok et sted jeg har vært mer i løpet av det siste året. Sorry mom.

Hva liker du best å bite i?
Alt som har med pasta å gjøre! Og kanten av et glass fylt til randen med iskald Gin Tonic. Er det innafor å si?

Fortell om en gang du var badass.
Du, jeg er egentlig en ganske ordentlig og redelig person altså. Har nok en historie eller to, men de vil jeg helst ikke ha florerende på nett. Jeg vil jo kanskje få meg en voksenjobb en dag. Eller ikke. Time will tell.

<3

Les alle de andre Stilorama-utvalgte HER.

Siste saker

Mest lest nå
Les mer