Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

STILORAMA: Theodor Vange

– Jeg er Parkveiens mest ydmyke, snille og søte godgutt.

Fortell litt om deg selv? 

– Jeg heter Theodor. Da jeg var liten brukte jeg håndklene våre hjemme til å lage ikoniske looks. Nå er jeg masterstudent i design på AHO. Jeg er veldig glad i vennene mine, og vi har noen ambisiøse prosjekter på gang som vi gleder oss til å vise dere.

Beskriv garderoben din med tre ord:

– Tender Love and Care.

Hva er din hverdagsuniform:

– Hverdagsuniform er lik «mood of the day» som forandres fra dag til dag. Jeg har ikke noe go-to-antrekk, men går ofte i jeans, hoodies og lag på lag med jakker….på late dager, men prøver å unngå å repetere for mye.

Hva er det kjæreste du eier i garderoben?

– Akkurat nå er det Ullvang-undertøyet og Dior ankle boots fra John Galliano-perioden, men det har ikke så høy sentimental verdi egentlig. Jo, og en grå Acne Studios-hettelue som jeg har brukt hver vinter siden 2013!

Hva er det mest crazy i garderoben din?

– En øredobb jeg kjøpte på budrunde på ebay som Mariah Carey brukte under Rainbow World Tour i 2000.

Hva ville du aldri gått med?

– Tror ikke det finnes noe jeg aldri ville gått med, men hemp wedges og espadrillos er helt ughhh. Men hvem vet  – det er jo sommer snart.

Hva er det dyreste du eier i klesskapet?

– You really went there!? Tror det er enten et par hvite Prada sneakers eller en Prada skijakke, men vanskelig å si for jeg har så mye dyrt.

Sminket eller usminket?

Les også
Vi har testet bronzeren som går viralt på Tiktok

– Usminket

Du har 5 min foran speilet, hva gjør du?

– Motivational speak: «You look gorgeous darling!».

Hvordan pynter du deg?

– Dusjer og vasker håret

Hvem er ditt stilikon?

– Jeg har ikke noen spesifikke stilikon men Erlend Elias er queen. Elsker at han lever ut motedrømmen sin. Ser også veldig opp til Vivenne Westwood og Rei Kawakubo for å nevne noen ekte, ekte, ekte dronninger.

Gucci eller Balenciaga?

– Balenciaga

Aperol Spritz eller rødvin?

– Rødvin fordi det er billigere, men Aperol spritz er goals

Minimalist eller maksimalist?

More is more

Shopper du spontant eller planlegger du hvert kjøp?

– Det er alltid noe spesifikt jeg ser etter, men gjør som regel spontankjøp.

Hva står på ønskelisten?

– Telfar thigh hole jeans, Barragán-ruffle top, Eckhaus Latta x Camper-boots i turkis med brun hæl, og basically alt Karine Næss lager.

Hva gjør du på søndager og hva er din søndagsuniform?

– Søndager er veldig uforutsigbare. Er ofte på vei hjem fra lørdag og ender med sweatpants, Manolos og cheez doodles.

Hvilket dyr assosierer du deg selv mest med?

– Veldig vanskelig, for jeg elsker de fleste dyr, men har hørt jeg ligner en surikat. De er veldig sosiale, er alltid på vakt, og samarbeider med aper for å overleve (ifølge Wikipedia). Lol herregud, så søte og smarte de er.

Les også: STILORAMA: Nadia Kandil

Siste saker

Mest lest nå
Les mer