Bilde via Instagram @mesillusionsousecstasy

STILORAMA: Siwar Tlili aka Mesillusionssousecstasy

– Gucci eller Balenciaga? Jeg hadde sett bra ut i begge

Hvem er du?

– Mitt navn er Siwar, som betyr armbånd på arabisk. Instagram-navnet mitt er inspirert av den franske boken Nouvelles sous ecstasy av Frederik Beigbeder. Den handler om fester, sex og dop, men også ensomhet, trangen til å bli elsket og håpløshet. Alt sammen mens personen er høy på E. Veldig gøy å lese også om man prøver å lære fransk, for man lærer mye nye sex-uttrykk… 😎

– Jeg er opprinnelig fra Tunisia, men flyttet til Sveits da jeg var 19 og bodde der i syv år. Der studerte jeg til å bli farmasøyt. Senere flyttet jeg til Oslo for å bo sammen med en kjæreste her. Men den første gangen jeg i det hele tatt vurderte å dra til Norge var for å se Finn Peder aka Finnebassen spille. Jeg har lenge vært en fan av han og er det fremdeles 🍓 

– Akkurat nå går jeg på et intensivt norskkurs for å kunne fullføre studiet mitt her. Jeg har også jobbet på Fuglen det siste året – den fineste kaféen og vintage møbelbutikken i Oslo – i tillegg til å gjøre en og annen frilansjobb.

Beskriv garderoben din med tre ord.

– Trenger å brettes!

Bilder via Instagram @mesillusionssousecstasy

Hva er din «hverdagsuniform»?

– Lette gensere, ullbukser med sleng, mine favoritt boots fra Diemme, en stor vintage kåpe og ikke noe veske eller nett. Lever litt på kanten, da vet du! 😉

Hva er det kjæreste du har i garderoben?

– Jeg har en gammel sort BH som jeg ikke kan leve uten :’). Jeg føler helt ærlig at den ble laget for kroppen min og jeg bruker den hele tiden. Den får frem den beste fasongen og formen på puppene mine. Når jeg vasker den sitter jeg og stirrer på den til den tørker!

Hva er det mest crazy du har i garderoben?

– Seletøy i skinn og undertøy fra Fletilya og DionLee 🤤

Hva ville du aldri gått med?

– Treningstights med mønster eller knallfarger. Ikke-medisinske ansiktsmasker, med mindre jeg faktisk var dødende og trengte det for å overleve.

Hva er det dyreste du har i skapet?

– Tror det ville vært litt for show-off å nevne? Jeg tør heller ikke å snakke om dette offentlig, for moren min ville drept meg, ha ha.

Bilde via @@mesillusionssousecstasy og @vildebergheim

Du har forsovet deg og har fem minutter foran speilet før du må løpe ut av døra. Hva gjør du?

– Serum, børster øyebrynene, tar på eyeliner, BB Cream, rouge og lip-balm.

Hvordan pynter du deg?

– Sorte dressbukser med en oversized vintage blazer, boots og en lang frakk.

Hvem er dine stilikoner?

– Mica Argañaraz, Sarah Linh Tran og Herbert Hoffma 🤤 Peggy Gou når hun går i Pleats Please (klær fra Issey Miyake, journ.anm) og sexy kjoler 💦 Anime-girls 🍥  og 90-tallets supermodeller.

Gucci eller Balenciaga?

– Jeg hadde sett bra ut i begge.

Champagne eller øl?

– Sjokolademelk.

Minimalist eller maksimalist?

– Litt av begge!

Bilder @mesillusionssousecstasy

Shopper du spontant eller planlegger hvert kjøp?

– Jeg planlegger dersom det er et dyrt kjøp 💸 Fordi jeg er fattig og må selge noe for å få råd til å kjøpe noe nytt ♻️

Hva er signaturparfymen din?

– Akkurat nå bruker jeg Bykillian av Liaisons dangereuses

Hva står på toppen av ønskelisten din nå motemessig?

– Helt sikkert alt de har hos Voo Store. (Butikk i Berlin, journ.anm.)

Hva gjør du på søndager og hva går du kledd i?

– Trener, lager mat, tar en lang dusj og ser på film. Når det gjelder antrekket så kommer det veldig an på… Jeg er usikker på om det i det hele tatt kan kalles et antrekk, men jeg går som regel i en stor hvit t-skjorte og undertøy, he he. Dersom jeg skal forlate huset tar jeg på noe komfortabelt og sporty.

Les også: STILORAMA: Ingrid Jakhelln