Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

STILORAMA: Sam Eghtedari

_MG_7558-001

Melk & Honning ønsker med spalten Stilorama å rette spotlighten mot et knippe nordmenn med interessant stil. Vi vil presentere ukjente og kjente fjes. Folk med 20K followers på Instagram og folk med 200. Langt fra alle av dem jobber med mote, bor i Norge eller kunne «dødd» for et plagg fra The Row, men de har alle til felles at de er sterkt opptatt av klær som uttrykksform. Denne gangen har vi snakket med Sam Eghtedari.

Nylig oppdatert113

Sam Eghtedari, 24 år, født og oppvokst i Oslo.

Han har alltid drevet med musikk, både som artist/rapper og låtskriver. Tidligere jobbet han som skuespiller og programleder i NRK, og han vært modell for Idol Looks. Er aktuell i nytt TV-konsept til TV2, The Stream som kommer nå i høst.

Q & A

Hva er din «hverdagsuniform»?

Ganske clean, aldri too much. Det går ofte i svart og hvitt med noe «eget» som smykker, ringer, belte eller solbriller. Det viktigste er at det er behagelig og at jeg føler meg bra i det jeg ha på.

Hva vil du folk skal tro når de ser deg?

Når jeg er ute blant folk vil jeg se representabel ut. Det er bare kult om jeg kan inspirere folk til å ha på seg noe de vanligvis aldri ville tatt på seg. Min stil er inspirert av masse forskjellige stiler, samtidig som jeg vil si at den ikke ligner på noen for det er min egen.

Hva har du hatt på deg som du aldri vil ha på deg igjen?

LRG jeans/hoodies og Gucci caps

Hva er du mest overrasket over at har blitt trendy igjen?

Les også
Dette er sesongens mest populære behandlinger hos Timma

Jeg blir ikke særlig overrasket over noe lenger. Jeg føler folk er åpne for å prøve nye ting hele tiden og at (nesten) alt er greit i 2016. Det eneste som overrasker meg er bølgen med fuccbois som prøver for hardt, alle sneaker-køene og drøye resellers på Finn.no, skam dere! Jeg føler den delen av «kulturen» er blitt skikkelig smakløs. De samme folka pleide å le av oss da vi satt i den aller første køen for Nike Air Yeezy skoene utenfor Sole Service (R.I.P) i 2009, se på dere nå.

Hva er det kjæreste du eier i garderoben?

Alle plaggene mine fra Bathing Ape og BBC (Billionaire Boys Club)/Ice Cream. Jeg ble trollbundet etter å se musikkvideoer tidlig 2000-tallet med N.E.R.D, Lil Wayne, The Clipse ++ De første ordentlige pengene jeg tjente gikk til disse plaggene. Det er ikke de dyreste eller mest eksklusive plaggene jeg har men det er absolutt de med størst sentimental verdi. S/O til deg som kjøpte grå crewneck med rosa BBC logo på, fineste julegaven jeg har fått ever, veldig glad i deg <3 ….FUCK SUPREME, I’M A APE

Desktop26

Hvor mange prosent av lønningen din bruker du på klær?

Jeg er samplesize <3

Birkenstocks eller Doc. Martens?

Ingen av delene

Chanel eller Louis Vuitton?

Begge deler

Nattklubb eller bar?

Lite i klubben. Bloody Marry i en bar med gode venner, takk!

Melk & Honning eller Minmote?

M&H <3

Hva er ditt spiritanimal?

Pharrell Williams

Hvordan pynter du deg?

Stryker skjorta, tucker den og får på noe pomenade i håret, real slick baby

Hvor er du klokka 8 på en torsdag?

Les også
STILORAMA: Felicia Noelle Donkor

Narnia med mine ekte fantasivenner

Desktop27

Hva er ditt andre hjem?

Studio eller hos kompis og spiller Mario Kart på Nintendo 64.

Hva liker du best å bite it?

Fine bakdeler eller #12 på Lille Saigon

Fortell om en gang du var badass.

Jeg er alltid en badass

Siste saker

Mest lest nå
Les mer