Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Stilorama: Roscoe Ramone

goodnight

Melk & Honning ønsker med spalten Stilorama å rette spotlighten mot et knippe nordmenn med interessant stil. Vi vil presentere ukjente og kjente fjes. Folk med 20K followers på Instagram og folk med 200. Langt fra alle av dem jobber med mote, bor i Norge eller kunne «dødd» for et plagg fra The Row, men de har alle til felles at de er sterkt opptatt av klær som uttrykksform. Denne gangen har vi snakket med Roscoe Ramone. 

Nylig oppdatert94Roscoe Ramone. 24 år. Født i Ohio. Emigrerte til London, så til Oslo, så til Texas, Oslo, San Fransisco, Oslo, og nå bor hun i Los Angeles.

Droppa ut av High School for å gå på hairdressing school, så gikk hun tilbake til videregående i Norge. Droppa ut av det, jobba på Lush, Palais des Thés og så på Mac. Startet på fotoskole, men droppa ut av det…

Q & A

Hva er din «hverdagsuniform»?

Jeg har to ulike looks. Enten slinky kjoler med høy splitt ELLER high-waisted dressbukser satt sammen med flashy, vintage skjorter. Og alltid, alltid hvite sokker, inspirert av mitt stilikon Cosmo Kramer.

Hva vil du folk skal tro når de ser deg?

At off-beat romance ikke er død.

Hva har du hatt på deg som du aldri vil ha på deg igjen?

Jeg kan ikke se for meg at høye hæler vil skje i min fremtid. Jeg liker å se polished ut, men jeg trenger samtidig å kunne helt spontant løpe, leke, sykle eller skate.

Hva er du mest overrasket over at har blitt trendy igjen?

Jeg følger ikke med på hva trendene er innenfor mote, men den der boho, hippie, «free spirit» looken gir meg helt frysninger. Det er også en helt flau mengde kulturell appropriasjon i mote- og popkultur i dagens samfunn. Jeg mener… boxer braids? Wtf?

Les også
24 kalendergaver vi vil sikre oss nå

Hva er det kjæreste du eier i garderoben?

Jeg betalte en venn av meg for å lage Rancho Carne Toros cheerleading-uniform fra filmen Bring It On. Den er sydd perfekt etter kroppsfasongen min og jeg hadde løpt inn i et brennende hus for å redde den.

Hvor mange prosent av lønningen din bruker du på klær?

Jeg har ikke brukt noe penger på klær de siste åtte månedene. Hvis jeg føler meg lei av det jeg har raider jeg klesskapet til min elsker, venner eller familie. Men jeg har en stor svakhet for vakkert undertøy, og kan lett bruke penger tilsvarende flere måneders lønn på undertøyssett.

Birkenstocks eller Balerinasko? 

Jeg bor i mine low-rise Dr.Martens og Vans, men jeg pleide å gå i Vivienne Westwood ballerinasko da jeg var yngre.

Chanel 2.55 eller Louis Vuitton Speedy?

Ingen av dem. Jeg har siklet etter en vintage Louis Vuitton i årevis, men jeg har ombestemt meg etter å nylig ha forpliktet meg til veganisme.

Nylig oppdatert93

Nattklubb eller bar?

Hvor enn jeg kan støtte mine lokale drag queens og performers.

Melk & Honning eller Minmote?

Melk & Honning! No brainer!

Hva er ditt spiritanimal?

Jeg mener at det å bruke «Spirit animal» er respektløst ovenfor visse urfolks tro og felleskap, men min patronus er Ducky Dale fra Pretty in Pink,

Hvordan pynter du deg? 

Jeg er meget konsekvent med mitt contour- og hårrull-game. Hvis jeg vil føle meg ekstre heit bruker jeg lang tid til å preppe. Jeg er en stor fan av koreanske sheet masks, Glossier face masks, leire bodywraps, tørrbørsting, detox bad og hjemmelagde sukkerskrubber. Jeg har lyst til å gløde! Jeg tar veldig godt vare på håret mitt, og farger det med Manic Panic flere ganger i uken, så fargen holder seg fin.

Les også
STILORAMA: Aurora Mohn Stuedahl

Hvor er du klokka 8 på en torsdag?

Venice Beach Skate Park.

Hva er ditt andre hjem? 

Santa Monica bibliotek. Jeg rusler dit etter jobb de fleste dager.

Hva liker du best å bite it?

Avocado toast og smoothie bowls er livet.

Fortell om en gang du var badass.

Jeg forlot livet mitt i Oslo og flyttet til Los Angeles for nesten et år siden. Jeg tok et stort steg uten å ha en jobb eller venner ventende der, eller i det hele tatt en idé om hvor jeg til slutt ville lande, men alt sammen har falt på plass perfekt. Det å flytte til en ny by gir deg muligheten til å virkelig bli kjent med deg selv og finne ut hva du er laget av. Jeg har forstått av jeg er utrolig sterk og fleksibel, og det har virkelig rocket hele min indre verden. På grunn av det er jeg fristet på å pakke sammen og starte helt på nytt i en ny by, veldig snart.

<3

Les også: Stilorama: Danielle fra kildaphew, Stilorama: Fredrik Austad, Stilorama: Maja Hattvang, Stilorama: Sunniva Bergsvik, Stilorama: Jenni Yang, Stilorama: Madeleine Holth

Siste saker

Mest lest nå
Les mer