STILORAMA: Rapperen Myra

Lakk er en uungåelig del av hverdagsuniformen til denne bergenseren.

Myra – eller Regina Tucker som hun egentlig heter – har de siste årene etablert seg som et sterkt navn i den norske rap-floraen. Nylig slapp hun singelen «Hjemløs i egen by», med en tilhørende musikkvideo.

Vi tok en prat med den 24-årige bergenseren om stil.

Les også: STILORAMA: Artisten Lil Halima

Beskriv garderoben din med tre ord:

– Komfortabel, sporty, minimalistisk 

Hva er din «hverdagsuniform»?

– En komfortabel dressbukse, pologenser, alpelue og alltid et eller annet i lakk. Lakken er viktig!

Hva er det kjæreste du har i garderoben?

– En kobberfarget kjole fra Roberto Cavalli

Hva er det mest crazy du har i garderoben?

– Garderoben min er ganske low key og enkel, med kun et par hete elementer. Men jeg har et par nettingstrømper jeg tror fort kan få fart på festen!

Hva ville du aldri gått med?

– Aldri si aldri, men har mine sterke tvil til tunika og tights  

Alle bilder via Instagram @ektemyra

Hva er det dyreste du har i klesskapet?

– Jeg liker å handle rimelig og stort sett second hand. Det dyreste jeg har er vel en vinterjakke til et par tusen kroner, fordi jeg hater å fryse.

Du har fem minutter før du må løpe ut av døra; Hva gjør du?

– Stram hestehale, hoops, oversized halterneck, mine favoritt slengbukser fra wrangler, et lett swipe med pudder og vaseline på leppene. Lave Docs eller støvletter, alt etter været, og en trenchcoat.

Hvordan pynter du deg?

– Når jeg først pynter meg, noe som skjer en sjelden gang, liker jeg å holde det enkelt og elegant. Kanskje en kjole som går ned til knærne, men likevel viser mine former og fasonger, og noen hæler.  

Hvem er ditt stilikon?

– Hmmm, jeg har faktisk ikke bare ett spesifikt. Nå om dagen er jeg veldig inspirert av 60-tallet. Skjørtene, frakkene, fargene og støvlettene. Når jeg føler meg ordentlig sassy, googler jeg Gucci-kampanjene fra 2003 og inspireres av dem.

Har du en signaturparfyme?

– Hugo Boss red.

Alle bilder via Instagram @ektemyra

Bottega Veneta eller Balenciaga? 

– Balenciaga.

Cava eller øl?

– Tøft spørsmål. Men jeg må gå for en Hansa pilsner. Den som er brygget i regnet.

Minimalist eller maksimalist?

– Maksi-Minimalist.

Shopper du spontant eller planlegger du hvert kjøp?

– Jeg shopper som oftest spontant. Men jeg liker å shoppe alene da jeg som regel vet hva jeg vil ha, og liker å få gjort mest mulig på kort tid.

Hva står på ønskelisten din nå?

– Noen knehøye Christian Louboutin-støvletter.

Hva gjør du på søndager og hva er din «søndagsuniform»?

– Jeg gjør som regel ingenting på søndager, men fremover håper jeg på å gjøre søndagene mine mer sosiale ved å invitere til – eller invitere meg selv på – middag med venner. Søndagsuniformen hjemme er som regel kun undertøy eller i Evas drakt under dynen, med noen store øredobber, smash og Fanta Exotic til.

Les også: STILORAMA: Emir