STILORAMA: Nora Krog

– Det villeste jeg har i garderoben er et rødt latex-sett.

I spalten Stilorama retter vi spotlighten mot et knippe nordmenn med interessant stil. Langt fra alle av dem jobber med mote, bor i Norge eller kunne dødd for et plagg fra The Row. Det de har til felles er likevel at de er sterkt opptatt av klær som uttrykksform.

Denne uken har vi tatt en prat med Nora Krog.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Les også: STILORAMA: Pernille Juvodden

Fortell litt om deg selv:

– Jeg heter Nora Krog, er 21 år gammel og kommer fra Bærum like utenfor Oslo. For øyeblikket befinner jeg meg i LA, hvor jeg blir værende i 3 måneder for å bli bedre kjent med byen, catche up med venner fra da jeg bodde her tidligere, og bli kjent med nye folk. Viben her er helt magisk, og jeg får alltid masse inspirasjon når jeg tar turen over.

– Jeg har tidligere vært på utveksling i LA, og også danset her. Dans var så og si hele livet mitt fra jeg var 4 år og frem til jeg ble skadet for et par år siden. Jeg er veldig glad for alt dansen har gitt meg i løpet av årene, men nå er fokuset mer rettet mot mote. I fremtiden har jeg lyst til å studere mote ved FIDM i LA.

Beskriv garderoben din med tre ord:

Streetvibe, latex og edgy.

Hva er din hverdagsuniform?

– Min go-to er en fet oversized hoodie, boyfriend-jeans, Air Force 1’s eller Jordans, og en liten veske av noe slag.

Hva er det kjæreste du har i garderoben?

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Vanskelig, men det må nok bli mine to Fendi-skjerf som jeg fikk av broren min da jeg var 8 år tror jeg, he he.

Hva er det villeste du har i garderoben?

– Et rødt latex-sett fra I Am Gia. Det er blant mine statement pieces. 

Hva ville du aldri gått med?

– En leopardmønstret pels eller skyhøye platå-pumps.

Hva er det dyreste du har i skapet?

– Dersom man regner smykker; klokken min fra Gucci.

Du har fem minutter foran speilet. Hva gjør du?

– Styler håret! Fresh på håret fremfor sminke any day.

Hvordan pynter du deg?

– Jeg kan dra ut i de chilleste klærne, for jeg føler alt handler om styling. Noen grove smykker eller spenner, en fet jakke eller sko skuffer aldri.

Hvem er ditt stilikon?

– Hailey Bieber eller Elyanna Banes.

Gucci eller Balenciaga?

– Balenciaga.

Har du en signaturparfyme?

– Ja, Miss Dior fra Dior.

Cava eller øl?

– Corona! Mmmm.

Minimalist eller maksimalist?

– Maksimalist.

Spontanshopper eller nøye planlegging av kjøp?

– Begge deler! Men de beste kjøpene er som regel de som har stått på ønskelisten en god stund.

Hva står på ønskelisten din nå?

– Ah, alt for mye, men i alle fall en stort chain og en Balenciaga Speedhunter Hood. 

Hva gjør du på søndager og hva er din søndagsuniform?

– Søndager er til for å chille og lade batteriene til uken som kommer! Joggebuksen er selvfølgelig på plass, og jeg elsker å dra på kino med venner om jeg har mulighet.

– Og hjemme i Norge har vi hellige søndagsmiddager med familien. De kommer man seg ikke unna, uansett hvor klein man er, hehe.

Les også: STILORAMA: Jo-Sebastian Straume