Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Stilorama: Johnny Huynh

IMG_1789

Melk & Honning ønsker med spalten Stilorama å rette spotlighten mot et knippe folk med interessant stil. Vi vil presentere ukjente og kjente fjes. Folk med 20K followers på Instagram og folk med 200. Langt fra alle av dem jobber med mote, bor i Norge eller kunne «dødd» for et plagg fra The Row, men de har alle til felles at de er sterkt opptatt av klær som uttrykksform. Denne gangen har vi snakket med Johnny Huynh.

JH ROSA Collage

Johnny Huynh (24 år) fra Oslo.

Visual merchandiser på COS og eksblogger.

Q&A

Hva er din «hverdagsuniform»?
En hvit t-skjorte med mørke, litt for korte, dressbukser og sneakers.

Hva vil du folk skal tenke når de ser deg?
At klærne mine sitter fint fordi jeg har stryket det, men også at det passer fordi jeg har klart å vaske det på angitt grader. Takker mamma for alt hun har lært meg 🙂

Hva har du hatt på deg som du aldri vil ha på deg igjen?
Stramme jeans. Herregud, SUPER SKINNY FIT med ekstra stretch. Jeg får nesten ikke puste av å snakke om det bare.

Hva er du mest overrasket over at har blitt trendy igjen?
Sorry, har ikke lest Minmote på en stund.

Hva er det kjæreste du eier i garderoben?
En Acne frakk kjøpt på salg, og et par Jil Sander sko som jeg ikke aner hvordan jeg skal bruke.

JH burgunder Collage
Hvor mange prosent av lønningen din bruker du på klær?
Før, ca 40%, nå, ca 10%, fordi jeg er voksen og ansvarsfull og bruker pengene på andre ting (fylla).

Les også
STILORAMA: Gine Margrethe

Birkenstocks eller loafers?
Birks, med og uten sokker.

Chanel eller Louis Vuitton?
Louis Vuitton med monogramet.

Nattklubb eller bar?
Nattklubb, helst tredje etasje på Elsker takk.

Hva er ditt spiritanimal?
En svart katt.

JHH Collage

Hvordan pynter du deg?
Jeg går gjerne fra morgen til kveld. Kanskje en powernap der i mellom. Liker helst å dresse «ned» om jeg skal pynte meg. Skal trossalt ut og bli full, hvem bryr seg da. Alle er fulle og stygge og svette. Tar på meg de styggeste skoa.

Hvor er du klokka 20.00 på en torsdag?
Hjemme på sofaen og ser på TLC Norge, du finner meg ikke på klubben før fredag.

Melk & Honning eller MinMote? 😉
Jeg velger den som ikke skriver kleine kjedelige uoppdaterte artikler om «trendy» ting alle i Oslo vet om.

Hva er ditt andre hjem?
Jobben min <33

JohnnyH4

Hva liker du best å bite it?
Burger. Helst med masse dressing som renner og voldtar fingrene mine.

Fortell om en gang du var badass.
Det var da jeg og vennene mine brøyt oss inn på Frognerbadet kl 4 på morningen, og badet (ganske obvi at vi badet ja, men greit å poengtere). Etterpå løp vi fra vekteren som kom. Klatret over gjerdet og så aldri tilbake. Vet ikke helt hvor det ble av han Henrik.

Les Q&A med flere kule folk her.

Siste saker

Mest lest nå
Les mer