Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

STILORAMA: Ida Broen

– Sneakerssamlingen min er det kjæreste jeg eier, forteller Broen.

Ida Broen, 22 år, bor i Oslo. Oppvokst i Bodø og Larvik. Student på Westerdals, og er ambassadør for New Balance i Norge.

– Da jeg flyttet til Oslo i 2013, begynte jeg på en Bachelor i Sykepleie fordi jeg ville ha utfordringer og hjelpe mennesker. Det åpnet seg mange andre dører på den tiden som fikk meg tilbake der jeg egentlig hørte hjemme, og jeg fant fort ut at jeg kunne jobbe i relasjon med mennesker på et annet område. I mellomtiden jobbet jeg på Høyer Luxury, før jeg fikk jobb på Stress (verdens beste folk). På samme tid spurte Sebastian i New Balance via Blender Agency om jeg ville samarbeide med dem. Menneskene som jobber der er noen hardtarbeidende og inspirerende sjeler jeg har blitt veldig glad i.

– Jeg ønsker å kunne påvirke folk til å unne hverandre suksess og bruke hverandre som ressurser, istedenfor å se på hverandre som konkurrenter. Stil for meg handler ikke om å være kulest, ha de nyeste tingene eller dyrest klær, men kommer innenfra og er genuint. En god innstilling og god personlighet vinner alltid! Min aller største drøm er å bli en god leder. Jeg er heldig som har vokst opp rundt en mamma og pappa som har gitt meg vakre verdier og moraler til å ha tro på at ingenting er umulig <3

Nylig oppdatert130

Hva er din «hverdagsuniform»?

Min hverdagsuniform innebærer alltid et par sneakers. Stilen min er på mange måter «high-end» møter «hiphop». Jeg liker å blande det lukseriøse, feminine og enkle med det som er sporty, laid-back og mektig. Deilige gensere og enkle bukser. Jeg er veldig glad i vinter, for da kan jeg ta fram de store og maskuline jakkene mine.

Les også
Line of Oslo har åpnet ny butikk på Aker Brygge

Hva vil du folk skal tro når de ser deg?

At jeg er ekte, og bare snill…. og morsom!

Hva har du hatt på deg som du aldri vil ha på deg igjen?

Choker…

Hva er du mest overrasket over at har blitt trendy igjen?

Tracksuits, men det kan være veldig kult hvis man bruker det riktig!

Hva er det kjæreste du eier i garderoben?

Sneakersamlingen min. Og arvegods.

Nylig oppdatert131

Hvor mange prosent av lønningen din bruker du på klær?

Mamma leser nok dette…men jeg har blitt flinkere! Føler meg dog veldig privilegert som får gå i New Balance hver eneste dag.

Birkenstocks eller Doc. Martens?

Doc. Martens.

Chanel eller Louis Vuitton?

Ja takk, begge deler.

Nattklubb eller bar?

En god samtale gir meg mer enn det å bli svett på klubben.

Melk & Honning eller Minmote?

M&H <3

Hva er ditt spiritanimal?

Michelle Obama og Ellen DeGeneres.

Hvordan pynter du deg?

Jeg kan gå i det samme en ukedag som en kveld på byen, men jeg tar på meg litt mascara + bytter kanskje ut sneakers med et par mokkasiner.

Hvor er du klokka 8 på en torsdag?

Alltid på farten. Jeg skal være med på alt og er dårlig på å si nei.

Hva er ditt andre hjem?

Hjemme hos Mamma + jobben min på Stress (min lille bonus familie)

Nylig oppdatert129

ida broen-001

Hva liker du best å bite i?

Sushi med min bestis (@theabandea)

Fortell om en gang du var badass

Den gangen jeg lurte guttene på jobb med en «spøkelsehistorie». Jeg klarte å overbevise dem om at en liten jente løp rundt på lageret vårt i kjelleren på Stress. Må innrømme at jeg begynte å tro på det selv. Fant fort ut at gutter ikke er så tøffe som jeg trodde <3

Les også
Helgevibber med: Kasper Giraffe

🙂

Bilder i kollasjene: @idabroen  

Hovedbilde:  Kris Myhre

Les 24 andre STILORAMA-saker her. 

Siste saker

Mest lest nå
Les mer