Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
STILORAMA med Gine Margrethe
Foto: Instagram/ @ginemargrethe

STILORAMA: Gine Margrethe

– Jeg elsker å leke med forskjellige stiler og kler meg alltid etter humøret jeg er i.

I denne spalten intervjuer Melk & Honning spesielt utvalgte personer om blant annet stil, inspirasjon, bomkjøp, yndlingsplagg og hva som står øverst på ønskelista.

I ukens Stilorama snakker vi med influencer Gine Margrethe om stil og inspirasjon.

Fortell kjapt om deg selv.

– Tja.. hva skal man si? Jeg heter Gine Margrethe, og jeg har faktisk rukket å bli 33 år. Men jeg har hørt at det å bli voksen gir deg større frihet til å leke – noe som er blitt mitt mantra.

– Jeg tror jeg er litt rampete, og man kan vel si at jeg gir gass uansett hva jeg gjør. Alt fra lek, jobb, å være mamma, eller slappe av. Jeg tror til og med at jeg gir gass når jeg sover, for jeg sover nemlig lynraskt!

– Det er ganske heftig.

Beskriv stilen din med tre ord?

– Rocka, leken og casual.

Gine Margrethe beskriver stilen sin som rocka, leken og casual. Foto: Instagram/ @ginemargrethe

Hvem er ditt norske og hvem er ditt internasjonale stilikon?

– Oi, det er vanskelig. Jeg har liksom ikke ett stilikon, men inspireres av litt hos alle, om det gir mening? Og jeg tror mest av alt at jeg blir inspirert av en setting. En vibe, film, borddekking (tuller ikke), til landet jeg drømmer meg på ferie til. 

Hvilken by gir deg mest inspo?

– Paris og København. Den perfekte miks mellom classy og «nedpå». 

Hva er din «hverdagsuniform»?

– Hullete jeans, tank topp, blazer og sandaler eller loafers.

Hva har du på deg på fest?

– Her er jeg uforutsigbar. Jeg elsker å leke med forskjellige stiler og kler meg alltid etter humøret jeg er i. Men det er vel alltid en liten sassy tvist.

Les også
Er Aker Brygge Oslos nye it-bydel?

– Jeg er sjelden overpyntet, sier Gine Margrethe.

Gine Margrethe forteller at hun kler seg etter humøret hun er i. Foto: Instagram/ @ginemargrethe

Hva er det kjæreste du har i garderoben?

– Jeg kan ikke velge, for kanskje noen av de andre tingene blir lei seg. Haha. Jeg har en forkjærlighet for vesker, men faktisk så er det smykkene jeg har fått av mannen min. Det er de som betyr mest for meg, fordi de betyr noe helt spesielt.

Hva er ditt største bomkjøp?

– Hm, det er faktisk de småtingene jeg kjøper. Jeg jobber hele tiden med å kutte ned på fast fashion og investere i kvalitet. Det er så vanskelig, men man får så mye igjen for det da det kan vare livet ut.

Hvilket dyrt kjøp angrer du mest på?

– Det er en veske jeg kjøpte på salg. Jeg tenkte mer på hvor mye jeg sparte enn at jeg faktisk elsket vesken tror jeg. Ikke bra, Ikke bra.

Du har fem minutter før du må løpe ut av døra; Hva gjør du?

– Solbriller. Punktum. Håper jeg har på klær også, men solbriller. Herregud, som jeg elsker solbriller.

– Jeg kjøper altfor mange solbriller.

Gine Margrethe får ikke nok av solbriller. Foto: Instagram/ @ginemargrethe

Hva står på ønskelisten din akkurat nå?

– Hvis noen visste hvor mye tid jeg bruker på å sitte på Net-A-Porter og Mytheresa, så tror jeg noen hadde gitt meg en diagnose. Men Saint Laurent er altså i fyr og flamme om dagen, og jeg har spottet en veske for høsten som virker riiiimelig slam dunk. 

Hvilken trend kan Norge ta en pause fra nå?

– Tja, skal vi si raske Y2K briller? Har ikke noe imot Y2K eller raske briller, men komboen kan settes litt på pause?

Les også
M&H Storbyguide: Barcelona

Minimalist eller maksimalist?

– Den gylne middelvei. 

Gine Margrethe beskriver seg selv som en blanding av minimalist og maksimalist. Foto: Instagram/ @ginemargrethe

Hvem ville du helst raidet klesskapet til: Carrie Bradshaw eller Bella Hadid?

– Carrie Bradshaw. Hallo! Hun hadde jo alt. Hun kunne pull of anything.

Jeans eller dressbukse?

– Jeans.

Skinnjakke eller blazer?

– Skinnblazer! Hah! Tok deg der. Det er min siste slager i skapet. 

Hva slags look imponerer man deg med på date?

– Jeg liker det kult og rocka. Ikke preppy for meg altså. 

Gine Margrethe liker komboen av skinnjakke og blazer. Foto: Instagram/ @ginemargrethe

Hva kommer du til å kle deg i sommeren 2022?

– Fra en som kan komme i cowboyboots og en vintage t-skjorte den ene dagen og en slip on-kjole den andre dagen, så må du spørre fantasien min. Jeg er ikke så lett å forstå seg på. Hehe. Men jeg gjør det på min måte, så det blir vel en rød tråd ut av det hele.

– Jeg liker å ha det gøy med klær, teste nye ting og finne nye alter egoer. Man skal ha det gøy, og man skal leke! Hvis du spør om en hang up, så er det herreboxer som shorts. Elsk.

Les også: STILORAMA: Emilie Skolmen

Siste saker

Mest lest nå
Les mer