Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

STILORAMA: Fredrik Austad

fredrik-10456826_10152480652736276_505080097162587970_n

Melk & Honning ønsker med spalten Stilorama å rette spotlighten mot et knippe nordmenn med interessant stil. Vi vil presentere ukjente og kjente fjes. Folk med 20K followers på Instagram og folk med 200. Langt fra alle av dem jobber med mote, bor i Norge eller kunne «dødd» for et plagg fra The Row, men de har alle til felles at de er sterkt opptatt av klær som uttrykksform. Denne gangen har vi snakket med Fredrik Austad.

Nylig oppdatert88

Fredrik Austad, 23 år, fra Arendal, men har bodd i Oslo i 5 år. Jobber freelance med tekst, foto og PR-konsultasjon.

Han har utdannelse fra Esmod og SoFI. Grunnla street style-siden «Rue de Norvège» og deretter Mon Dieu med Luca Sørheim, Jenni Yang og senere Maren Serine Andersen, der han jobbet som moteredaktør i 2 år. Har nå gått over til å jobbe for seg selv. Det beste han vet er lange varierte jobbdager og evigvarende netter.

Q & A

Hva er din «hverdagsuniform»?

Løse jeans, en sweatshirt, trench coat, sneakers og en caps om jeg er i «fuckboy-humør» eller har en dårlig hårdag.

Hva vil du folk skal tro når de ser deg?

At jeg ser komfortabel ut med meg selv og at de ikke klarer å gjette hva jeg jobber med ut ifra antrekket mitt.

Hva har du hatt på deg som du aldri vil ha på deg igjen?

Moren min sa aldri stop når det kom til hva jeg fikk gå med på skolen, og jeg husker et klassebilde på barneskolen hvor jeg kombinerte et dobbelt tannsett med bandana, dongeriskjorte og et tynt grønt slips. Ellers er jeg definitivt over blazer, brune sko og chinos dagene på Solli som jeg hadde da jeg flyttet til Oslo for 5 år siden.

Les også
Brun kordfløyel-trend tar av blant it-jentene

Hva er du mest overrasket over at har blitt trendy igjen?

Gucci

Hva er det kjæreste du eier i garderoben?

En gammel blå trench coat fra Burberry jeg kjøpte second hand av en lærer mens jeg studerte.

Hvor mange prosent av lønningen din bruker du på klær?

Jeg kjøper aldri masse klær, men det hender ofte at jeg blakker meg på slutten av måneden på ett drømmekjøp.

Birkenstocks eller Balerinasko?

Birkenstocks

Nylig oppdatert89

Chanel 2.55 eller Louis Vuitton Speedy?

Louis Vuitton Speedy, deff. Jeg er ikke en veldig typisk Chanel-jente.

Nattklubb eller bar?

Nach

Melk & Honning eller Minmote?

M&H <3 og mon Dieu da  hehe 😉

Hva er ditt spiritanimal?

Ariana Grande

Hvordan pynter du deg?

Jeg bruker det samme når jeg skal pynte meg som går med til hverdags. Ellers er jeg mer opptatt av å se fresh ut i ansiktet og sverger til Exuviance og Elisabeth Arden både pre og post en lang helg med lite søvn.

Hvor er du klokka 8 på en torsdag?

I dusjen for sent ute til noe.

Hva er ditt andre hjem?

Godt brød på Bislett!!!

Hva liker du best å bite it?

Croissant med ost og skinke, eller serr burritoen fra Burrito Projects.

Fortell om en gang du var badass.

Herregi, jeg er ikke så badass egentlig. Jeg har fått høre at jeg har en anmerkning i døren på the Villa pga bråkete oppførsel, men jeg tviler egentlig på at det er meg.(SERR) Forrige helg ble jeg også beskyldt for å ta dop på toalettet, når jeg egentlig bare skulle skifte fra et bursdagsantrekk til klubbklær. Det var en temabursdag og jeg orket ikke danse i blazer.

Les også
Bella Hadid er kåret til den mest stilfulle personen på planeten

<3

Les også: Stilorama: Madeleine Holth, Stilorama: Sunniva Bergsvik, Stilorama: Jenni Yang, Stilorama: Maja Hattvang, Stilorama: Danielle fra Kildaphew

Siste saker

Mest lest nå
Les mer