Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Processed with VSCO with a6 preset

STILORAMA: Ane Gyllstrøm

Ane Gyllstrøm kommer fra Hedmarken men er nå bosatt i Oslo. Hun jobber for Bik Bok, surfecampen Lapoint Camps og skriver innimellom tekster på bloggen. Hun er tilhenger av livet og trøffelpizza – og alt annet som er godt. Ifølge hun selv er hun ganske snål, snakker altfor høylytt og ler enda høyere.

Q&A:

Beskriv garderoben din med tre ord?
– Schizofren, fargerik og krøllete.

Hva er din «hverdagsuniform»?
– Som regel alltid Vans. Så kommer alt annet etter dagsform. Kan være kjole på en mandag. Eller joggebukser med flammer på en lørdag. Som sagt, garderoben er ganske schizo.

Hva er det kjæreste du eier i garderoben?
– Det må være bunaden jeg fikk av mamsen da jeg ble konfirmert.

Hva er det mest crazy i garderoben?
– Jeg vet ikke helt om det er crazy, men jeg har en stor fjærjakke fra Topshop Unique som er skikkelig kul og som ikke passer til noen ting. Elsker den, bruker den aldri, klarer ikke kvitte meg med den. Litt sånn som Tinder egentlig.

Hva vil du aldri gått med?
– Jeg tror jeg allerede har gått med det meste. På et tidspunkt i livet mitt hadde jeg sorte bukser med reflekstråder fra den sado-sjappa som lå på Arkaden (tror den het Bodymap), med håndjern festet på patron-beltet mitt. Det var da favorittsangen min var Children Of Bodom – Touched By An Angel of Death. Heheh.

Du har 5 minutter foran speilet, hva gjør du?
– Som regel sjekker jeg nesegrevet for buser, og at øyebrynene er on fleek.

Hva er det dyreste du eier i klesskapet?
– Jeg handler ikke så mye dyre klær faktisk. Men, det dyreste jeg eier sånn fashion-messig blir vel Acne vesken min som jeg eeeeelsker. Får ikke plass til noen ting i den, men jeg elsker´n for det.

Les også
Helgevibber med: Kasper Giraffe

Hvordan pynter du deg?
– Leppestift! Enkelt og greit.

Hvem er ditt stilikon?
– Er det skikkelig kleint å si at jeg ikke har noen stilikon når jeg er interessert i mote? Æææh, jeg har faktisk ikke det. Finner mye inspo på Instagram, fra mange forskjellige bra damer.

Sneakers eller hæler?
– Sneakers for sure!

Vetements eller Gucci?
– Vetements!

Sminke eller usminka?
– Usminka! Alltid.

Cosmopolitan eller øl?
– Jeg drikker faktisk ikke alkohol, så jeg tror jeg sier et lekent glass med vann. Sier ikke nei takk til en kald Solobrus heller.

Minimalist eller maksimalist?
– Vanskelig. Noen dager kan jeg bare ha en plain t-skjorte og sorte jeans og være hun jeg-trenger-ikke-ha-på-noe-mer-for-å-føle-meg-bra, mens andre dager tenker jeg layers på layers og kler meg opp i alt jeg har i garderoben, bare for å se så rar ut som mulig.

Lørdag hjemme på sofaen eller ute på vift?
– Ute på vift for så å dra den derre «skal bare på doss en tur» og så plutselig er jeg hjemme og chiller på sofaen. Hehe. Upsi. Mvh Ane 1000 år.

Dyrt eller billig undertøy?
– Fant en truse fra VGS her om dagen i undertøysskuffen. Det er 12 år siden jeg gikk på VGS, så der har du svaret.

Er du impulsshopper eller planlegger?
– Planlegger som regel. Finner noe fint på nett, og så klikker det helt for meg og jeg får ikke sove før jeg har funnet det jeg vil ha. Slitsomt ass. I-lands problemer. Akkurat nå drømmer jeg om et grønt plissé skjørt fra Acler.

Les også
Gisele Bündchen åpner opp om traumatiserende Alexander McQueen-visning

Hva gjør du på søndager og hva er din søndagsuniform?
– På søndager trener jeg, går hvileløst rundt på Løkka med en kaffe, stalker på Instagram, tegner eller skriver før jeg sovner til en film eller TV-serie.

Hvilket dyr assosierer du seg selv mest med?
– Jeg har skikkelig lyst til å si løve eller noe, fordi det er kult. Men, jeg tror jeg er mer en liten pandabjørn kanskje. Litt klumsete, ganske snill, spiser ofte og er asiatisk.

Bilder via Instagram: @anegyll

Les STILORAMA med flere freshe folk her.

Siste saker

Mest lest nå
Les mer