Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Andrea Rognstad

STILORAMA: Andrea Rognstad

– Jeg har egentlig ikke et skille i klasskapet mitt som sier «fest» og «ikke fest».

Fortell litt om deg selv:

Jeg er 24 år, fra Oslo og er ekstremt utadvendt. Jeg jobber på Høyer Luxury, fullfører en bachelor fra BI nå til sommeren og gleder meg til ferie. For tiden henger det utrolig mange fine farger og print i skapet mitt, som jeg gleder meg til å bruke når tiden på lesesalen er over.

Beskriv garderoben din med tre ord:

Bipolar, feminin og klassisk.

Hva er din «hverdagsuniform»?

Vide bukser og t-skjorte, og gjerne en ullgenser.

Andrea Rognstad

Hva er det kjæreste du har i garderoben?

Det er en kåpe jeg kjøpte på YME fra Eetienne Deroeux. Jeg hadde sett på den lenge, og fant den til 60 prosent. I vinter var det en som klarte å ta den med seg fra byen, og jeg trodde den var tapt for alltid. Heldigvis finnes det ærlige folk der ute og hun fant meg på Facebook for å si ifra. Jeg har kun sett én annen med den jakken, og det var i Paris.

Hva er det mest crazy du har i garderoben?

Det var leopardkåpen min i pony-hair fra Theory, men nå er det jo ganske vanlig med leopard; så jeg tror den prisen går til en kremfarget latex-kåpe fra Asos, med rosa fuskepelskrage.

Andrea Rognstad

Hva ville du aldri gått med?

Føler man aldri skal si aldri, men det må faktisk være fargede pels-sandaler.

Hva er det dyreste du har i klesskapet?

Det må være min Celine box bag.

Sminket eller usminket?

Sminket som usminket.

Les også
Vi har testet bronzeren som går viralt på Tiktok

Andrea Rognstad

Du har 5 minutter foran speilet. Hva gjør du?

Fuktighetskrem, concealer, litt solpudder og bryn.

Hvordan pynter du deg?

Sminker meg litt ekstra og bruker høye heler. Jeg har egentlig ikke et skille i klasskapet mitt som sier «fest» og «ikke fest». Noen ganger er det jo også gøy med sneakers hvis jeg skal ut, og da kombinerer jeg kanskje med en kjole – eller så går jeg får åpen rygg eller en litt dypere utrigning.

Hvem er ditt stilikon?

Akkurat nå er det Chloé bak Instagram-profilen @LouLouDeSaison.

Isabel Marant eller Stella McCarney?

Det kommer an på sesongen. Akkurat nå er det Isabel Marant.

Andrea Rognstad

Cosmopolitan eller øl?

Ingen av delene.

Minimalist eller maksimalist?

Det kommer an på dagsformen.

Andrea Rognstad

Shopper du spontant eller planlegger du hvert kjøp?

Highstreet-plaggene er som regel spontant, men de dyre kjøpene ligger det både planlegging og nøye overveing bak.

Hva står på ønskelisten din nå?

Marni Trunk Bag i fargen Thyme.

Andrea Rognstad

Hva gjør du på søndager og hva er din «søndagsuniform»?

Søndag er jeg som regel med kjæresten. Det blir nesten alltid hvit t-skjorte og jeans på søndager.

Hvilket dyr assosierer du deg selv mest med?

Jeg ser litt av meg selv i alle dyr.

Andrea Rognstad

Alle bilder via Instagram @Andreawr

Les også: STILORAMA: Andreas Kumwenda

Siste saker

Mest lest nå
Les mer