Driver søkes til kleskjeden Superdry!

Kanskje har du jobbet noen år som butikkleder eller i en salgsrolle og ønsker å ta neste skritt og være din egen sjef? Kanskje har du alltid hatt en drøm om å drive noe eget? For å overta denne butikken må du kun kjøpe varene, investeringen i butikken er allerede tatt. Det er heller ingen franchiseavgift. Det gjør dette til en unik franchisemulighet, og kan være butikkdrømmen du har ventet på.

Som franchisetaker i Superdry eier du og driver din egen klesbutikk i et kjedekonsept, som har eksistert i mange år, og som har en stor, ung målgruppe. Du vil ha ansvaret for butikkens totale resultater, og trigges derfor av å løfte butikken til nye høyder. Du synes det er moro med salg, og kundemøter gir deg energi. Som leder evner du å få med deg dine ansatte, og du vet hva som skal til for å utvikle et engasjert salgsteam som gleder seg til gå jobb.

Butikken åpnet våren 2017 på Sirkus Shopping, og søker etter ny franchisetaker. Senteret har over 48.000 besøkende i uka, og ligger i et kollektivt knutepunkt hvor det er mye boligutbygging som gir et godt kundegrunnlag for Superdry-butikken. Butikken har også en bra beliggenhet på senteret, beliggende mellom Normal og Søstrene Grene. I nærheten er også andre klesbutikker som H&M, Dressmann, Kappahl og Lindex. Dette er den eneste Superdry-butikken i Trondheim.

Vi ser etter deg som har:

  • erfaring fra varehandel eller salg
  • gode lederegenskaper
  • utpreget serviceinnstilling og liker kundekontakt
  • interesse for mote og klær

Vil du vite mer om hva det innebærer å være franchisetaker i Superdry?

Send en e-post med din kontaktinformasjon til hanne.bache@cappa.no for å få tilsendt mer informasjon.
Ring gjerne Hanne Bache i rekrutteringsselskapet Cappa om du har spørsmål.

Føler du deg klar for å bli franchisetaker for Superdry på Sirkus Shopping?

Du er velkommen til å registrere din CV og gjerne en kort søknad.
Både CV og søknad kan lastes opp som separate filer, eller registreres direkte i søknadssystemet vårt.
Har du søkt andre jobber gjennom Cappa kan det hende du allerede er registrert. Du kan du gjerne logge inn på forhånd herfra og oppdatere profilen din.
Søknadene blir vurdert fortløpende, vi ønsker derfor at din søknad blir registrert snarlig.