Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Det norske stilikonet rocker sølv og glitter i ny musikkvideo

Maya Vik har en lang karriere som musiker bak seg. Aller mest kjent er hun som den vakre, flinke bassisten med store, lyse krøller i band som Furia, Savoy – og Monté, som hun vant Spellemannspris med. I 2011 valgte hun å kapre midtplassen på scenen i stedet, og slapp sin aller første soloskive.

I årene som har fulgt har hun rukket å varme opp for Lenny Kravitz, blitt hyllet som 80-talls inspirert musiker i Playboy under tittelen «She’s got legs!» og gitt ut to album til. Det er likevel ikke noen tvil om at dama er like kjent for sine funky looks, som for den lyse, behagelige stemmen og sine fingerferdigheter med bassgitaren. Mote og musikk gir hverandre stadig et kraftig håndtrykk i hennes univers.

– Det var vel først da jeg begynte med min egen musikk at jeg følte det hele falt på plass, at de to tingene utfylte hverandre best, fortalte Vik til Melk & Honning i fjor.

Les også: Maya Vik til Melk: – Hjertet mitt ligger et sted på 80-tallet

Under Oslo Runway i februar spilte 37-åringen live under Veronica B Vallenes sin visning på Sentralen. Nå er hun aktuell med sin aller første singelutgivelse på ett år, en ballade kalt ‘Beyond’, laget i samarbeid med Justice-sangeren Morgan Phalen og Lindstrøm. 

Pål Laukli har signaturen på musikkvideoen som er fylt med dans og smått futuristiske, spaca looks. Sølvplaggene kjenner man igjen fra Weekday sin SS’16-kolleksjon, Juvel-smykket er fra Peet Dullaert og kicksene er fra Adidas.

Les også
Nå har kjendisene lagt sin elsk på Prada sin Cleo Bag

Siste saker

Mest lest nå
Les mer