Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Stella McCartney
Foto: Getty Images

Stella McCartney går til LVMH

Inngår avtale med nytt luksusselskap.

Mandag ble det kjent at den britiske designeren Stella McCartney har inngått et samarbeid med LVMH.

Med dette tar McCartney sitt selvtitulerte merke under paraplyen hos luksusselskapet bare et drøyt år etter hun brøt med Kering – LVMHs erkerival. Det skriver Business of Fashion.

Det var i mars 2018 det ble kjent at Kering og Stella McCartney ville avslutte samarbeidet. På det tidspunktet hadde designeren vært under vingene hos det franske luksusselskapet i hele 17 år. Kering eide da 50 prosent av motemerket, men solgte tilbake alt.

Business of Fashion skriver at verken Stella McCartney eller LVMH vil gå ut med alle detaljer før samarbeidet trer i kraft fra september av. LVMH kan dog bekrefte at McCartney vil fortsette som kreativ direktør ved motemerket og sitte med den største eierandelen.

McCartney uttaler i en pressemelding at hun har fått flere tilbud fra investorer etter hun brøt samarbeidet med Kering, men at ingenting av det kunne måle seg med de samtalene hun har hatt med LVMHs Bernard Arnault og sønnen hans Antoine.

I forbindelse med dette samarbeidet vil McCartney også få en rolle som rådgiver vedrørende bærekraft for Bernard Arnault og styret ved LVMH.

Les også: Motehuskabalen: De viktigste trekkene så langt

Siste saker

Mest lest nå
Les mer