Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Sportsgiganten vil masseprodusere sko med 3D-printing

(YouTube)

Vi må aldri glemme den gangen Kanye West ble vist rundt i The Tumo Center for Creative Technologies. Der fikk han nemlig se en 3D-printer, noe som satte fart på bekymringene hos musikeren.

Teknologiens fremskritt har jo gitt oss ganske mye, men en printer som kan skape mer enn bare blekk på et papir ble for mye for West. Han sammenlignet det hele med hvordan internett har ødelagt musikkindustrien, da 3D-printeren ifølge ham vil knuse moteindustrien. Tumo-senterets sjef prøvde å berolige rapperen, men det kan virke som hans bekymringer har hold.

Les også: Kanye vil lage billig-Yeezys

Yeezy-designerens sjef i Adidas har tydeligvis ikke sett den episoden av «Keeping Up With the Kardashians», for nå kommer det tyske sportsmerket med en 3D-printet sko. På fredag kunne de tre stripene presentere en sneaker der sålen er 3D-printet og ifølge Reuters skal denne masseproduseres allerede det neste året.

Flere har hatt mislykkede forsøk tidligere, men ved å samarbeide med Silicone Valley start-up har Adidas funnet en løsning som gjør det hele overkommelig.

Kanyes fortvilelser om at alle kan printe sine egne ting hjemme er dermed ikke oppfylt riktig ennå, men det er neppe mange år som må gå før dette er et faktum.

Se også: Vetements-sjef: – Folk tar denne industrien for seriøst

 

Les også
Balenciaga slipper eksklusivt interiør til jul

Siste saker

Mest lest nå
Les mer