Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Sønnen til Stephanie Seymour, sosietetsgutt Harry Brant er død 24 år gammel
Peter Brant Jr, Stephanie Seymour og Harry Brant i 2014. Foto: George Pimentel via Getty

Sosietetsgutt Harry Brant er død

Ble bare 24 år.

Magasintopp og kunstsamler Peter M. Brant og supermodell Stephanie Seymour mistet sønnen sin Harry Brant søndag. Sosietetsgutten døde ved et uhell av en overdose reseptbelagt medisin, skriver The New York Times.

«Vi vil for alltid være lei oss for at livet hans ble så kort på grunn av denne ødeleggende sykdommen. Han oppnådde mye i løpet av sine 24 år, men vi vil aldri få sjansen til å se hvor mye mer Harry kunne ha gjort», sier familien i en uttalelse.

Festløven og it-gutten skal ha slitt med avhengighet i flere år, og hadde planer om å legge seg inn på rehab senere i 2021.

Peter Brant er død
(Fra venstre): Peter Brant Jr og broren Harry Brant på Plaza Hotel i New York i 2014. Foto: Jamie McCarthy/WireImage via Getty

Grensesprengende

Harry Brant vokste opp i mote- og kunstverdenen. Han var fra en tidlig alder av med på motevisninger og fester internasjonalt, og gjestet Met-gallaen i en alder av 16 år. Han var kjent for sin grensesprengende stil innen mote og make-up, hadde vært modell for italienske Vogue og Balmain, og skrev en spalte som tenåring for Interview magazine, som faren hans eier.

24-åringen håpet å kunne ta større del av Interview magazine etter rehab.

New York Magazine omtalte ham og storebroren, Peter Brant II, for «New Yorks vakreste tenåringsbrødre» for ti år siden, mens Vanity Fair kalte dem for «Little Lord Fauntleroys», en karakter fra boken med samme navn fra slutten av 1800-tallet. I 2015 og 2016 lanserte Harry og broren Peter en makeup-linje med makeup-giganten MAC.

«Harry var ikke bare sønnen vår. Han var også en fantastisk bror, kjært barnebarn, favorittonkel og en varm venn. Han var en kreativ, kjær og sterk sjel som brakte med seg lys inn i så mange menneskers hjerter. Han var virkelig en vakker person både på inn- og utsiden», sier familien i en uttalelse.

Les også: Vil ha millionpris for brukt, ødelagt designplagg

Siste saker

Mest lest nå
Les mer