Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Letter på sløret om The Devil Wears Prada
Skjermdump fra The Devil wears Prada

Sommersalgene du bør få med deg

Feriepenger i lomma eller fått igjen på skatten? Sommersalgene er i gang.

Vi mangler ingenting i Norge, men av og til er det lov til å unne seg noe nytt og ekstra fint. Særlig på salg.

Etter pandemien satte samtlige butikker ut av spill har nå de fleste åpnet igjen. Og i Oslo bugner det av klær, sko og tilbehør på salg. Men til forskjell fra mange andre byer i Norge, kan hovedstaden skilte med ekstra godt utvalg av high end-butikker. Både såkalte multi brands og flagship stores.

Les også: M&Hs sommerguide: 24 timer i Ålesund

Her kan du virkelig boltre deg i kjente merkevarer som, Gucci, Saint Laurent, Dior, Celine og Balenciaga med fler. Og skal du, som mange andre ha Norges-ferie, kan det være verdt å ta turen innom noen av disseom ikke annet for å se.

Sex og Singelliv-sko

Den ligger rett bak Stortinget, og rett ved Karl Johan. Bergensbutikken som tok veien over fjellet i 2016. Hos Vincci finner du alt hjerte måtte ønske, eller lommeboken måtte tillate.

Har du alltid drømt om å gå i Carrie sine sko, kan du finne 2000-tallets mest ettertraktede skomerke her. Som har samme tidløse prege i dag, som den gang da. Og er du ekstra heldig finner du drømmeskoene fra Manolo Blahnik på salg. Eller noe skikkelig fint fra The Row, Joseph, eller det Japanske merket Issey Miyake. Nå får du opp til 50% avslag.

Gullrekka

Sentrum av Oslo er litt av et shoppe-mekka, og i løpet av de siste årene har den ene luksusbutikken etter den andre åpent. Og vi holder øynene og ørene åpne for mer i tiden som kommer. Ryktene har lenge hatt det til at Chanel snart skal åpne i Nedre Slottsgate.

Men inntil videre kan du hygge deg med Saint Laurent, Hermés og Gucci – bare for å neven noen. Og er du i byen akkurat nå kan du finne Saint Laurent på salg med 30-40% avslag, på vesker, sko og annet tilbehør.

Alt under samme tak

Er du av typen som liker å ha alt samlet under samme tak, er kjøpesentrene i hovedstaden noe for seg selv. Men dette er ikke dine vanlige typen senter. Nylig re-åpnet Steen & Strøm, med det som er en toårig make over for varehuset. Og som en av de nye attraksjonene åpnet de en 900 kvadratmeter beauty hall.

Men det er ikke bare damer som liker salg. Gutta har også mulighet til å gjøre kupp. En av de nyeste tilskuddene på stammen til Steen&Strøm er multi brand butikken, Collage The Shop. Her finner du nå salgsgodbiter fra Givenchy, Loewe og Balmain. Og stikker du innom nå kan du gjøre salgskupp på Valentino, Balenciaga – eller hva med sommerens store trensko, slipper fra Givenchy til halv pris?

100 meter lenger opp Karl Johan, mot Slottet, nærmere bestemt på Egertorget finner du en av hovedstadens første luksusdestinasjoner, Nemlig Høyer Luxery Woman. Her har de holdt hus siden 2009, og fører merker som Fendi ,Stella McCartney og Isabel Marant. Nå kan du få opp til 30% på sommersko eller hva med 20% avslag på kjoler fra kjendisfavoritten Zimmermann? Eller hva med 20% på Chole sine lekre sandfargede t-skjorter?

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Høyer Luxury Woman (@hoyerluxurywoman)

Husk hele byen

Men det er ikke bare sentrum som har alt du drømmer om. Også Grünerløkka og Majorstuen kan skilte med butikker med utvalg i toppsjiktet. Her er det verdt å ta turen fra den ene kanten av byen til den andre. Og det relativt nyåpnede senteret Valkyrien finner du Moniker. Her er det satt standeren for en ny shopping opplevelse. De fører merker som Proenza Schouler, New Balance, Mulbbery, Rochas og Ulla Johnson. Og alt er opp til 50% avslag. Det er verdt å ta turen alene for 30% avslag fra de fargerike skoene fra The Attico.

LES OGSÅ: Det Norske sportsmotekonspetet Moniker åpner ny Oslo-butikk

Etter du har tatt turen vestover er det på tide å få litt urbant påfyll. Og sette snuta mot Grünerløkka, og scanne salget på nisjebutikkene der. Her finner du butikker som Ensemble, Dapper og Ekko. De fører merker som A.P.C., ATP Atelier, og Diemme. Dapper fører merker som Études, Libertine-Libertine og Maison Kitsuné. Nå kan du få disse med opp til 40% salg. Og sommersalget finner du også hos vintage-mekka Ekko.

LES OGSÅ: M&Hs toppliste: Søte smykker til sommeren

Siste saker

Mest lest nå
Les mer