Sommersalg på nett

Foto: Instagram/@bytimo

Sommersalg: Her får du norsk mote på salg nå

Og i år er salget spesielt bra.

Det store sommersalget er kanskje ikke det helt store lenger ettersom det nå er salg stort sett året rundt. Men på grunn av koronakrisen sitter mange butikker og merker nå på ekstra fulle lagre. Derfor er salget ekstra bra i år.

Les også: Salg eller ei – se stor oversikt over alle steder du kan shoppe norsk på nett

Melk & Honning har samlet noen av årets mange sommersalg fra norske merker og butikker:

Den norske designeren Cathrine Hammel åpnet nylig ny butikk på Grünerløkka i Oslo. Nå klinker hun til med 50 prosent rabatt både på nett og i butikk. Det omfatter også Spazio på Frogner.

Hos den norske motebutikken Ensemble nederst på Grünerløkka kan du nå sikre seg plagg og tilbehør fra merker som Rodebjer, Les Coyotes de Paris og Totême. De er på salg med opptil 70 prosent avslag.

Livid åpnet nylig ny vintageavdeling og fabrikk på Grünerløkka. Nå har det norske motemerket lagt ut alt fra chunky strikk, løse sommerkjoler, jeans og olajakker på salg.

Blant enorme grønne planter og coffee table-bøker henger kremen av norsk og internasjonal mote side om side hos Luck Oslo. Nå setter butikken ned prisen på merker som Acne, Edda Gimnes, Rick Owens, Balenciaga, Tom Ford, Celine og Jacquemus.

Hos Tom Wood kan man sikre seg denim, hvite skjorter og andre klassikere med opptil 60 prosent rabatt.

Foto: Instagram/@bymalenebirger

I Torggata i Oslo ligger den norske multibrand-butikken Qomo. De har nå opptil 70 prosent rabatt på varer som Tom Wood-ringer, Rodebjer-bluser, silkekjoler og skinnjakker fra Ganni, basics fra Samsøe Samsøe og mye mer.

Multibrand-butikken F5 Concept Store har ny og oppdatert nettbutikk. Her kan du nå sikre deg skatter fra merker som Avenue, Cathrine Hammel og Untold Stories. De har også en av Oslos fresheste butikker i Prinsens gate.

FWSS har både batikk, minimalistiske silkeslip-kjoler, klassiske skjorter, dresser og boxy cardigans på sommersalget sitt i år.

I 2018 lanserte den norske superinfluenceren Camilla Pihl sitt eget selvtitulerte merke. Nå kan du sikre deg klassiske tidløse plagg som hvite skjorter, beige trenchcoats og sorte bikerjakker til opptil 40 prosent rabatt. Det er både på nett og i butikken i Prinsens gate.

Vegg i vegg hos Holzweiler får du sjansen til å kapre godbiter til både ham og henne. I tillegg til tilbehør og plagg fra arkivet med opptil 50 prosent.

Vincci setter ned prisen på internasjonale toppmerker som Manolo Blahnik, Khaite, The Row, Issey Miyake og Loewe. Salget er både på nett og i butikk.

Steen & Strøm smeller i år til med det store Blow Out-salget i 4. etasje på varemagasinet. Her kan man gjøre kupp på alt fra Max Mara til Victoria Beckham. I tillegg til opptil 70 prosent på en rekke kjente merkevarer i resten av varehuset.

Høyer har salg på merker som Camilla Pihl, Ganni, Designers Remix, Pia Tjelta, Totême. I tillegg til deres nylanserte Høyer Outlet.

Ferner Jacobsen setter prisene ned på merker som Max Mara Weekend, Camilla Pihl og Arnie Says, Gant, Eton og Rains.

By Malene Birger på Paleet i Oslo er en franchisebutikk, og skal ha det beste utvalget av det danske motemerket i Norge. Nå er det opptil 40 prosent rabatt på en rekke varer. Og ettersom kreativ leder Mathilde Torp Mader nå forlater det danske motehuset, blir dette en av de siste sjansene til å skaffe seg hennes design.

Er du ute etter eksempelvis en typisk blomsterkjole signert byTiMo, er merkets arkivsalg en god idé. I år byr det norske motemerket på et litt annerledes lagersalg. Det er fordelt mellom pop-up-butikkene i Frognerveien 3, Sandefjord og Drøbak samt et på Paleet i Oslo. Her får man 30 til 60 prosent rabatt på en mengde varer, både fysisk og på nett.

Se Melk & Honnings store oversikt over sommerens salg
Foto: Instagram/@fallwinterspringsummer

Hos Svean på Paleet får du opptil 40 prosent rabatt på merker som Acne, Drôle de monsieur og Mark Kenly Domino Tan. Og 60 prosent på tidligere kolleksjoner fra merker som Nué Notes, Moiré og Kokoon.

Yme har salg på varer til både ham og henne samt sneakers. Her får du opptil 50 prosent på merker som Off-White, JW Anderson og Burberry, Tom Wood, Ganni og Maria Black.

Cavour i Oslo byr blant annet på sandaler fra Rochas, sigarettskjørt fra Marni og boots fra Christian Louboutin til henne til reduserte priser. Og massevis av freshe skjorter og dresser fra eget merke til ham. Bak butikken og merket står de norske gründerbrødrene Richard og Sebastian Scharnke.

Den Dama i Oslo har hengt merker som Acne, Self-Portrait, Rodebjer, Tom Wood, Isabel Marant Étoile og Alexander Wang på salgsstativet sitt.

Kiman Woman har lagt ut merker som Samsøe Samsøe, Second Female, Arnie Says, Anine Bing, byTimo og Munthe på sitt sommersalg.

Sommersalget til Fresh Pepper i Bergen byr på 30 prosent rabatt på utvalgte plagg fra sommerkolleksjonene. Her finner du merker som Carne Bollente, Avenue, Carhartt WIP og The North Face.

Sommersalg på nett
Foto: Instagram/@lividjeans

Støy i Fredrikstad har sommersalg på en rekke merkevarer, som eksempelvis Iben, Just, Rodebjer, Ganni og Second Female.

Capone har butikker i Stavanger, Sandnes og Bergen, og skrur ned prisene på merkevarer som Holzweiler, FWSS, Five Units og Patrizia Pepe til henne, og Johnny Love, Morris Stockholm og Adidas til ham.

Bogart Store i Tønsberg byr på merkevarer som Holzweiler, Adidas, Filippa K, Tom Wood, Replay og Tiger of Sweden til opptil 40 prosent rabatt i sitt såkalte presummer-sale.

Ikke i Ålesund skrur ned prisene på en rekke brands som Stine Goya, Farrow, Gestuz, Arkk, Samsøe Samsøe, Calvin Klein Jeans, Norse Project og Adidas med opptil 50 prosent rabatt.

Under sommersalget til Carma i Trondheim kan du sikre deg merkevarer som Replay, Custommade, Gestuz, Pavement og Designers Remix til reduserte priser.

Salg i sommer - sjekk ut Melk & Honnings store oversikt
Foto: Instagram/@ymeuniverse

Les også: Har salget hos nettbutikkene økt under koronakrisen?