Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Sommerpraten med Kjetil-André Ward

– Jeg blir så mye mer gira på livet når jeg ser folk som er gøyale!

Den fremdeles pågående pandemien har gjort sommeren 2020 ganske så annerledes enn fjorårets. Miss Rona har satt en stopper for både bryllup, festivaler, festligheter og eksotiske ferieturer.

Hva skal man finne på i stedet? Melk har forhørt seg med kjente fjes, influencere og motepersonligheter om hvordan deres sommer vil se ut.

I dag har vi tatt en prat med den up-and-coming influenceren Kjetil-André Ward.

Les også flere av Sommerpratene her: Pernille JuvoddenMarie MurstadGine MargretheKristine UllebøSondre Lerche og Lea Meyer.

Hva er planene dine i sommer?

– Planene mine i sommer er bare å leve litt roligere enn ellers i året, prøve å suge til meg det jeg kan av sommerfølelse og kanskje viktigst av alt, å besøke familien min. Har hatt et par eldre familiemedlemmer som er syke, som jeg dessverre ikke har fått sett siden før pandemien, så da prøver jeg å få kommet meg hjem til sørlandet. Om ikke vi får klemt, så får vi hvert fall sett hverandre💛 

Hadde du noen sommerferieplaner som gikk i vasken på grunn av korona?

– Ja… I fjor begynte jeg nemlig verdens skumleste men også verdens beste tradisjon, nemlig å dra på sydenferie alene. Så jeg skulle jo egentlig ha ligget å rulla meg rundt på en varm og fin sandstrand i Benalmádena i Spania, men i stedet sitter jeg med ullteppe på en bitteliten balkong i Oslo i stedet. Kos det også da, heh!

Hvor drømmer du om å dra når alt dette er over?

– Paris, alt jeg vil akkurat nå er å gå rundt i en fransk gate uten å bekymre meg for noe. Og selvfølgelig å være en sånn irriterende fyr på Instagram, med masse alt for fine bilder fra et svært hotellrom, med så mye franskhet at det lukter croissant gjennom skjermen!

Les også
Havaiana lanserer eksklusive flip-flops
Bilder av influencer Kjetil-André Ward som sitter med en øl og bilde av hans sneaker
Alle bilder via Instagram @andreward

Dette er jo sommeren for Norgesferie – hvor i Norge vil du aller helst reise?

– Jeg ville aller helst dratt til sørlandet jeg. Fjell er sikkert fint det og, men å sitte i vannkanten på et svaberg å se utover havet er helt sjukt deilig.

Hvilket sted i Norge er det du har vært, som du må tilbake til?

– Jeg var en svipptur frem og tilbake i Tromsø på under 24 timer i vinter, så det hadde vært gøy å se mer av den byen. Fordi det lille jeg fikk se var veldig fint!  

Hva pakker du med deg?

– Hva pakker jeg ikke med meg, lurer jeg på… Jeg kan ikke pakke, så jeg tar som regel med meg tre par sneakers for mye, og et par boxere for lite, så jeg alltid må kjøpe nye på turen 🙃

Hva er ditt ultimate sommerantrekk?

– En tynn og lett skjorte i en eller annen pastellfarge, shorts som går til midt på låret og noen deilige sneakers.

Hva kan du ikke leve uten på ferie?

– Google translate, Spotify, allergi-piller og feriepenger.

Hva skal du lese i sommer?

– Find Me av André Aciman.

Sommerens serietitting på kvelden da?

– Stateless! 

Bilder av influencer Kjetil-André Ward hjemme hos seg selv og på farta

Hvilken er årets sommerlåt for deg?

– Sommerflørt – Philip og Sandra Lyng

Hva er det perfekte sommermåltidet for deg?

– Alt stefaren min lager på grillen.

Borte bra eller hjemme best?

– Hjemme best, alltid.

By eller land?

– Begge, hilsen bygdegutt i byen. 

Fjell eller fjord?

– Fjord.

Sol eller regn?

– 99% sol og 1% regn, bare for å få unna litt pollen.

Les også
Vi har testet bronzeren som går viralt på Tiktok

Hvitvin eller rosé?

– Hvitvin.

Sammen eller alene?

– Helst sammen, men ikke for lenge.

Beskriv en perfekt sommerdag/kveld/natt.

– En perfekt sommerdag for meg er en dag hvor man ikke egentlig har noe planer, ting bare skjer i et helt rolig tempo. Vi bader litt, spiser litt og sovner litt i sola. Om vi kan avslutte dagen i solnedgang med litt vin, Aretha Franklin, bølger og måker litt sånn i bakgrunnen, så er alt på plass.

2020 har hittil vært et ganske shitty år, preget av kriser og generelt dårlig stemning. Hvordan vil du bruke plattformen din i sommer – og fremover – til å påvirke i en positiv retning?

– 2020 har definitivt vært et ganske kjipt år for de aller fleste, og vi er jo egentlig bare halvveis. Jeg har prøvd å tenke over hva det er jeg selv har trengt opp i alt det her, og kommet frem til at det er inspirasjon og motivasjon. Så jeg prøver så godt jeg kan å lage innhold som ikke er sånn vanlig «se hva jeg har på meg idag» opplegg, men noe som folk får en god følelse av. Jeg er jo litt klovn av meg, så om noen ser en story eller et innlegg og kan le litt, eller mye, av det, så kan det gjøre ganske mye med noens dag.

– Jeg blir i hvert fall så mye mer gira på livet når jeg ser folk som er gøyale!

Les også: Gucci slipper «woke» kolleksjon

Siste saker

Mest lest nå
Les mer