Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Slik pynter influencerne seg til nyttår
(Foto: Instagram @vanessarudjord)

Slik pynter influencerne seg til nyttår

Nyttår betyr glitter, paljetter og fjær.

Selv om det bli en annerledes nyttårsfeiring også i år, er det fortsatt lov til å pynte seg. Kanskje er det også ekstra viktig å ta frem glitter og høye hæler når feiringen tross alt blir nokså begrenset? Fine kan vi i hvert fall føle oss.

Vi har spurt et knippe kjente profiler hvordan de skal pynte seg til nyttår.

Vanessa Rudjord

Moteprofil Vanessa Rudjord vet godt hva hun skal ha på seg til årets nyttårsfeiring.

Vanessa Rudjord har nyttårsantrekket klart (Foto: Instagram @vanessarudjord)

Hvilke trender har du dilla på for tiden?

– Det er tydelig at designerne har omfavna det glade 20-tallet og 70-tallets discotrend som en reaksjon på pandemien. Jeg elsker alt glitteret og alle fjæra, men jeg begynner å bli klar for en noe mer sober stil og håper 40-tallet gjør sitt inntog snart.

Hva skal du ha på deg på nyttårsaften?

– Nyttårsaften er den festen i året der jeg pynter meg mest.

– I år blir det en fotsid, glitrende rosa kjole fra The Vampire’s Wife. 

Vanessa skal ha på seg denne rosa kjolen fra The Vampire’s Wife på nyttårsaften (Foto: Instagram @vanessarudjord)

Hvordan blir nyttårsfeiringen i år?

– Sammen med en liten vennegjeng som også har barn. Fast tradisjon er pakkeleken og pizza. Deretter later vi som overfor barna at klokka er tolv klokken syv, slik at vi kan få dem i seng og la den ordentlige festen starte etter de har lagt seg. 

Maria Mena

Artist Maria Mena er for øyeblikket på jakt etter den perfekte kjolen til nyttår – og hun vet akkurat hva hun ser etter.

Maria Mena skal feire nyttårsaften med gode venner hjemme (Foto: Instagram @mariamena_official)

Hvilke trender har du dilla på for tiden?

– Jeg kler meg etter humør, dagsform og komfort og sjeldent trender. Jeg må også være helt ærlig å si jeg er usikker på hva som er trendy for tiden, men jeg legger merke til et lite nikk mot 90- og 2000-tallet… Tidsperioder som er traumatiske for meg med tanke på mote. Så det blir hverken spaghettistropper eller magetopper på meg. 

– Du ser meg mest i fargerike joggedresser og store kåper, pluss lue eller caps. 

Hva skal du ha på deg på nyttårsaften?

– Idet jeg nå skriver, innføres det nye restriksjoner, deriblant skjenkestopp. Så her blir det hjemmefest med gode venner, og vi følger selvfølgelig regjeringens regler med maks 10 stykker. Det er likevel ingen grunn til å spare på glitteret eller feiringa, så jeg er på jakt etter den perfekte paljettkjolen.

– Jeg ser for meg en maxikjole, totalt dekket av paljetter, a-form med lange armer og enkelt tilbehør. 

Maria vet hva hun er ute etter når det kommer til nyttårsantrekket (Instagram @mariamena_official)

Hvordan blir nyttårsfeiringen i år?

– Det blir nok hjemme i leiligheten på Grünerløkka.

Julie Varner

Concept & Collaboration Manager i Bik Bok, Julie Varner, har ikke helt landet på hva hun skal ha på seg til nyttår enda. Men glitterøyenskyggen skal i hvert fall på!

Julie Varner har ikke helt landet på hva årets nyttårsantrekk blir (Foto: Instagram @julie_varner)

Hvilke trender har du dilla på for tiden?

– Jeg vet ikke om det kan kalles en trend, men alt som er oversized! Tror ikke jeg lenger helt vet min egentlige størrelse fordi jeg kjøper alt altfor stort. Oversized blazer, skjorter, dressbukser, jeans. All for it! Også gjerne at både buksebein og ermer er ekstra lange.

Hva skal du ha på deg på nyttårsaften?

–  Nå spør du godt. Jeg har for første gang i mitt liv ingen konkret plan for nyttårsaften. Så min ikke-eksisterende spontanitet får testet seg litt i år! Jeg skulle egentlig til London med min samboer, og hadde planlagt en lang see-through glitterkjole med ultrahøye platåsandaler.

– Nå får vi se hva planen blir. Om det blir fjellet så tuner jeg det nok ned noe. Enten om det blir silkepysj med heels, oversized blazer med glittertights, eller glitterkjolen som planlagt.

– Pynting blir det uansett og glitter på øynene består!

Én ting er Julie sikker på: glitterøyenskyggen skal på til nyttår (Foto: Instagram @julie_varner)

Hvordan blir nyttårsfeiringen i år?

– Nyttårsaften er som sagt litt up in the air nå for meg. Nå står vi mellom fjelltur med masse ski og peis, eller Oslo-feiring. Kanskje det ender opp med å bare bli oss to i år. Hvem vet?

– Men god mat, pynting, glitter og champagne blir det either way!

Nina Sandbech

Influencer Nina Sandbech har blant annet dilla på glitter for tiden, og det skal selvsagt med til nyttårsantrekket.

Nina Sandbech er sikker på at hun vil ha på seg noe som glitrer til nyttår (Foto: Instagram @ninasandbech)

Hvilke trender har du dilla på for tiden?

– Fjær, farger og glitter. Alt som skinner har jeg lyst på. Jo mer, jo bedre. Jeg har lyst til å pynte meg hele tiden, for jeg er så lei av chille-klær nå! 

Hva skal du ha på deg på nyttårsaften?

– Jeg har ikke helt bestemt meg, men det må jo bli noe som glitrer. Man må skinne litt på nyttårsaften, hehe. Også er fæb sko alltid viktig.

– For meg er fine sko prikken over i’en på et antrekk. 

Nina Sandbech forteller at nyttårsantrekket må glitre (Foto: Instagram @ninasandbech)

 Hvordan blir nyttårsfeiringen i år?

– Vi skal feire hjemme hos oss med venner og middag. 

Les også: Matinfluencernes beste tips til jule- og nyttårsmaten

Siste saker

Mest lest nå
Les mer