Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
brooklyn beckham

Slik feiret motekjendisene valentinsdagen

Roser, intimkonsert, lettkledde bilder og verdens mest romantiske by.

Årets store kjærlighetsdag er over, men gikk langt fra stille for seg på sosiale medier.

Her er noen av motekjendisene som delte sin dag på Instagram:

Frida Aasen

Den norske Victoria’s Secret-modellen, Frida Aasen, ønsket sine 452.000 Instagram-følgere en fin valentinsdag med et nytt bilde.

Emili Sindlev:

Det finnes mange former for kjærlighet, for eksempel til sko – og «Sex and the City». Den danske influenceren Emili Sindlev er singel, men slo likevel et slag for valentinsdagen på Instagram.

Gisele Bündchen

Supermodellen delte et romantisk bilde fra stranden av seg selv og amerikansk fotball-ektemannen, Tom Brady.

Hailey Bieber

Det er ikke lenge siden det ble kjent at modellen hadde giftet seg med Justin Bieber, og dermed også tatt ektemannens etternavn. Denne måneden pryder superparet forsiden på amerikanske Vogue. Hailey Bieber benyttet valentinsdagen til å dele et bilde av seg selv og ektemannen. Kommentarfeltet under bildet holdt hun dog stengt.

Emily Weiss


Grunnlegger av kultmerket Glossier, Emily Weiss, hadde grunn til å trekke på smilebåndet da hun så dette innlegget fra den britiske ambassaden på Twitter. Det gikk kanskje litt fort i svingene da sosiale medier-ansvarlig hos ambassaden skulle sende ut en tweet fra egen konto? Tweeten er fra valentinsdagen i 2017, men Weiss delte den igjen i går.

Maria Mena

Solbriller, vin og bleiekake. Maria Mena holdt ikke tilbake på noe. I tillegg til flere bilder på Insta-story med tittelen «If I was on Tinder, this would be my selection of profile pictures», delte Mena et bilde av seg selv fra en babyshower med vin i hånden og #ImMaHaveaCocktail og #IndependantWoman.

Marc Jacobs

Designeren startet dagen med å overraske forloveden Char Defrancesco med en stor bukett roser på morgenkvisten.

Kim Kardashian

Kanye West vant valentinsdagen. Han overrasket like så greit kona Kim Kardashian med hundre blomster og livemusikk fra saksofonisten Kenny G.

Brooklyn Beckham

Brooklyn Beckham feiret Valentine’s Day i Paris sammen med modellkjæresten Hana Cross. Paret delte hyppig bilder av roser, middager, vin og turer i verdens mest romantiske by.

Bee Shaffer

Det er ikke ofte vi ser noe fra Bee Carrozzini, datteren til Anna Wintour, på sosiale medier. På valentinsdagen benyttet hun dog anledningen til å legge ut et bilde av seg selv og ektemannen, Francesco Carrozzini, sønn av avdøde Franca Sozzani.

Kylie Jenner

Kylie Jenner sparte ikke på noe da hun feiret alle hjerters dag med Travis Scott og datteren.

Hovedbilde: Brooklyn Beckham og Hana Cross i Paris.

Les også: Filmene for deg som elsker (eller hater) Valentine’s Day

Siste saker

Mest lest nå
Les mer