Slik feiret motekjendisene jul

Vi har snoket på Instagram.

Motekjendisene jul er ikke nødvendigvis som alle andre sin. For ikke alle feirer med ribbe, pinnekjøtt, karamellpudding, pakker og snø.

Tradisjonen tro er det julemorgen som gjelder i USA og England. Kardashian/Jenner-familien er som vanlig ivrige på å vise verden sin feiring. Fikk du med deg Kims juledekorasjon og julekort? For ikke å snakke om Kylie Jenners gave til datteren Stormi (1).

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen
View this post on Instagram

Merry Christmas 🎁

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Kim Kardashian West la ut dette festlige familiebildet og ønsket alle en fin høytid. Tidligere hadde familien sin tradisjonelle julefest hvor ifølge Harper’s Bazaar avslørende kjoler var et tema.

https://www.instagram.com/p/B6hDQDlADy9/

JLo viste alle sitt fantastiske juletre og sin kjærlighet til forloveden A Rod. Alt i matchende farger, selvsagt.

https://www.instagram.com/p/B6g-6m0JEtI/

Victoria Beckham ønsket alle en god jul med dette søte julebildet av barna. Familien har feiret julen med venner og familie. Pluss fått ett nytt familiemedlem på fire ben.

Bella Hadid delte et søtt familiebilde fra sin julefeiring. Supermodellen og hennes bror, mor og søster og modellkollega Gigi var alle kledd i matchende julestrikk. Og av en eller annen grunn holdt de i små geitekillinger (!)

View this post on Instagram

❤️

Artikkelen fortsetter under annonsen

A post shared by Bella (@bellahadid) on

The Biebers fortsetter å vise verden sin kjærlighet med kyssebilder. Og julen var intet unntak. Hailey la ut dette bildet, og ønsket sine 24 millioner følgere en god jul.

Savner du en oppdatering fra Rihanna er det ikke så rart. Artisten har vært merkelig stille om sin julefering. Men skal vi tro hennes siste Instagram-oppdatering venter noe stort.

https://www.instagram.com/p/B6QguImnHp2/

Lady Gaga gjør jul på sin måte.

https://www.instagram.com/p/B6RmeEiFNQI/
https://www.instagram.com/p/B6dyD-2IOMG/
https://www.instagram.com/p/B6eLL6UgKpX/

Les også: Motefilmer og serier å streame i julen