Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Slik er andre dag av Oslo Runway
Nicki Studios x Gina Tricot. Foto: Ida Blom

Slik er andre dag av Oslo Runway

Følg visningene fortløpende online av merkene som skal vise i dag.

Første dag av denne sesongens Oslo Runway gikk av stabelen i går. Det var merkene Avenue, familiebedriften Oleana, smykkemerket Diawéne og ESP med Elisabeth Stray Pedersen i spissen som sparket den norske moteuka i gang.

Dette skjer i dag, 19. august (saken oppdateres fortløpende):

Melk & Honning kårer mote-Norges mektigste

Klokken 14:00

Hvert år setter Melk & Honning sammen en jury som kårer mote-Norges mektigste. Tradisjon tro har vi kåret den norske motebransjens mektigste aktør 1. mai hvert år siden 2015. I år ble kåringen utsatt på grunn av koronaviruset og dens ringvirkninger.

Onsdag kl. 14 inviterer Melk & Honning i samarbeid med Oslo Runway til en eksklusiv brunch, hvor mote-Norges mektigste for første gang vil kåres med et fysisk event. Her kan du lese om hvem som toppet listene tilbake i 2015, 2016, 2017, 2018 og 2019.

Oppdatert: Les hvem som er de 15 mektigste motepersonlighetene i Norge her.

Nicki Studios x Gina Tricot AW20

Klokken 16:30
Nicki Studios x Gina Tricot AW20. Foto: Ida Blom

Bak Oslo-baserte Nicki Studios står tre søstre, alle med et felles ønske om å endre streetwear-scenen. Med inspirasjon fra eksempelvis kunst, arkitektur, musikk og tidligere generasjoner, mikser merket skandinavisk minimalisme med urbane inspirasjoner. Med seg på laget har merket den svenske fast fashion-giganten Gina Tricot for sin AW20-kolleksjon.

Holzweiler x Run & Relax AW20

Klokken 20:00
Holzweiler x Run & Relax AW20.

Holzweiler har kommet lang vei siden starten med de berømte ullskjerfene i 2012. Etter flere sesonger med visninger under Oslo Runway, valgte det norske motemerket å vende snuten til catwalken i København. Denne sesongen valgte merket imidlertid aktivisme til fordel for den danske moteuken.

Les også
Toppliste: Vesker til skolestart

Nå teamer Holzweiler opp med det norske yoga- og sportswearmerket Run & Relax, hvor journalist, tv-personlighet og yoga-fan Vibeke Klemetsen er med-grunnlegger.

Sjekk ut livestreaming av eventet her.

For ordens skyld: Melk & Honning er mediapartner til Oslo Runway denne sesongen.

Les også: Sjekk ut de digitale visningene fra dag én av Oslo Runway

Siste saker

Mest lest nå
Les mer