Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Den ikoniske serien er snart tilbake i en ny variant.

Slik blir nye Gossip Girl

Dette vet vi.

Nyheten om at Gossip Girl er på vei tilbake i en ny variant kom allerede i sommer, og mange fans venter i spenning.

Våre venner i 730 var som vanlig tidlig ute med nyheten, noe som bekreftet ryktene som lenge hadde versert om comebacket.

Den nye serien, som skal sendes på HBO Max, får premiere neste år, og det vil være en ny gjeng med tenåringer på posh privatskole i New York som blir introdusert til Gossip Girl-nettstedet.

Mer mangfold

Serieskaper Josh Schwartz er fortsatt mannen bak spakene, og casting for den nye rollebesetning har nylig startet.

Mangfold skal være i fokus denne gangen.

– Det var ikke særlig mye mangfold første gang, innrømmer Joshua Safran til People.

– Så denne gangen er hovedrollene ikke-hvite.

Hvem blir med videre?

Det er fortsatt ikke kjent hvem av de originale skuespillerne vil være med videre. Men nylig kunne W Magazine avsløre at Kristen Bell er med i den nye serien. Hun var stemmen til gossip girl i den originale serien.

Den originale Gossip Girl-serien er basert på Cecily von Ziegesars bokserie ved samme navn, og ble sendt på tv fra 2007 til 2012. I rollene var blant andre Blake Lively (som Serena van der Woodsen), Penn Badgley (Dan Humphrey), Leighton Meester (Blair Waldorf), Ed Westwick (Chuck Bass) og Chace Crawford (Nate Archibald).

«Åtte år etter den originale nettsiden gikk i svart, introduserer en ny generasjon tenåringer på privatskole i New York for Gossip Girls overvåking. Serien vil ta for seg hvor mye sosiale medier – og New York – har endret seg i årene som har gått», heter det i en uttalelse fra HBO Max.

Les også: Ti ikoniske moteøyeblikk på skjermen

Siste saker

Mest lest nå
Les mer