Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Skincitys eksklusive julekalender for 2021. (Foto: Skincity)

Skjønnhetskalender til jul? Dette er kanskje årets mest eksklusive

En daglig dose luksus midt i førjulsstresset.

The Skincare Calendar 2021 fra Skincity er kalenderen for deg som er opptatt av hudpleie av høy kvalitet. (Foto: Skincity)

Nå kan du snart sikre deg en av årets mest eksklusive julekalendere.

Den typiske sjokoladekalenderen er i hard konkurranse. Det blir nemlig stadig mer populært med julekalendere som består av skjønnhetsprodukter. En liten dose luksus hver dag i førjulstiden? Ja, takk.

En av leverandørene som satser på virkelig eksklusive kalendere er hudpleieklinikken Skincity

Deres luksuriøse kalender The Skincare Calendar 2021, inneholder produkter fra kvalitetsmerker som Dr. Barbara Sturm, SkinCeuticals og Exuviance, og har en verdi på hele 5686 kr.

Registrer deg her for å bli varslet når kalenderen slippes.

Kalenderen kommer i salg den 6. oktober kl. 10:00. Og den rives alltid vekk på få timer selv om Skincity øker opplaget betydelig hvert år.

Her lønner det seg derfor å sitte klar når kalenderen legges ut!

24 skuffer med luksus

I kalenderens stilrene skuffer gjemmer det seg produkter fra eksklusive merker som Dr. Barbara Sturm, Skinceuticals, Exuviance, Oskia, Hourglass, Paula’s Choice og Kiehl’s, i tillegg til Skincitys egne merkevarer MAKETHEMAKE og SKINCITY skincare.

Vi skal ikke røpe alle lukene, men vi har fått lov til å dele hva som befinner seg i tre av dem:

Dr Sturm Face Cream, 20ml

Exuviance Detox Mud Mask, 20ml

Skinceuticals H.A. Intensifier Corrective Serum, 15ml

På bildet ser du tre av produktene fra kalenderen: Dr Sturm Face Cream, Exuviance Detox Mud Mask og Skinceuticals H.A. Intensifier Corrective Serum. (Foto: Skincity)

Det er liten tvil om at Skincitys The Skincare Calendar er en julekalender for deg som er opptatt av hudpleie og kvalitet. Kjenner du en skjønnhetsentusiast, er kalenderen også en super førsjulsgave som garantert vil gi mye glede.

Klikk her for å være blant de første som får beskjed når kalenderen er i salg.

Kjent kunstner står bak designet

Kalenderen er i år designet av den New York-baserte kunstneren Veronica Ballart Lilja, og er skapt på en måte som gjør det mulig å gjenbruke emballasjen etter julen. 

Ballart Lilja er kjent for å lage illustrasjoner for Vogue, Harpers Bazaar og ELLE. Det er ikke akkurat vanskelig å se for seg når man ser den vakre kalenderen i naturlige farger, inspirert av jorden og naturen.

Resultatet ble bedre enn vi noensinne våget å håpe på

– et ekte kunstverk

– Madeleine Altricher, Concept Manager på Skincity

Om Skincity

Skincity er en online hudpleieklinikk som tilbyr gratis og uforpliktende hudpleieveiledning. Du kan alltid ta kontakt med Skincitys hudterapeuter online på chat, telefon og mail og få svar på alle dine hudpleiespørsmål. Ta også gjerne Skincitys hudtest online, og få anbefalt en personlig tilpasset hudpleierutine.

Les mer

Nyeste saker fra Melk og Honning