Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Foto: Instagram / @shelby.wuest

Skal du feire Galentines?

Hver kveld er en jentekveld!

I dag er det Galentines Day! Dagen før den litt mer kjente Valentine’s Day handler nemlig om å feire kvinnene i livet ditt – the gals. Dine beste venner, søster, mamma, mormor – you name it.

I dag har du sjansen til vise damene hvor mye du setter pris på de.

Dette kan man selvsagt gjøre alle andre dager også, men det er jo litt ekstra gøy med en hel dag dedikert til det!

Skal du feire Galentines?
Foto: Skjermdump/ Sex and the City

Feirer kvinnelige bånd!

Uavhengig av hvordan kjærlighetslivet ditt ser ut, er Galentines en dag for å feire kjærlighet i alle former. Dagen inkluderer alle, enten du er singel, på flørtern, har et situationship eller noe i mellom.

Dagen skal handle om positive, styrkende vibes og båndet mellom oss kvinner.

Foto: Instagram/ @zaraynaf

Hvordan startet Galentines day?

De som har sett TV-serien Parks and Recreation, kjenner nok til den fiktive karakteren Leslie Knope. Det er nemlig henne vi kan takke for Galentines-konseptet.

I den andre sesongen av serien forklarer hun at det er den beste dagen i året, det hun og venninnene forlater mennene og kjærestene sine hjemme for å feire damene!

Siden den trendsettende episoden ble sendt, har Galentines Day utviklet seg i det virkelig livet, og dagen feires på alle mulige måter.

Skal du feire Galentines?
Foto: Skjermdump/ Parks and Recreation

Lag dine egne tradisjoner!

Akkurat som Valentinsdagen, er du helt fri til å hoppe over Galentines day. Når det er sagt, er det absolutt verdt å gi anledningen en sjanse.

Siden Galentines er en såpass ny tradisjon, finnes det ingen riktig eller feil måte å feire den på. Her kan man lage sine egne tradisjoner.

Les også
Hvem er Dua Lipa sin nye flamme?

Mange velger å hylle Leslie Knope – grunnleggeren av Galentines Day – ved å arrangere en vaffel- og cocktailbrunsj, slik som hun gjorde i serien.

Hvis du ikke er så mye til brunsj, er det en perfekt anledning til å samle dine favorittjenter til et middagsselskap, en spadag, en overnattingsfest, eller en kveld ute!

En liten hjemmelaget gavepose med noen hyggelige ord, noen blomster eller noen søte nødvendigheter vil nok heller ikke slå feil.

Det er kun fantasien som setter grenser, så her er det bare å være kreativ!

Foto: Instagram/ @emma.ranne

Hva med å samle damene i livet ditt til et hyggelig middagsselskap?

Les også: Melks beste tips til ting å gjøre på Valentine’s Day

Siste saker

Mest lest nå
Les mer