Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Min signaturparfyme: Maja Hattvang

MG_01371-001

– Tre favorittdufter jeg ikke har funnet i parfymeform ennå er smørdynka popkorn, hegg og nylagt asfalt.

Er du glad i parfyme, hvor mange parfymer tror du du har cirka, og hva betyr parfyme generelt for deg?

– Jeg er veldig glad i parfyme, og prioriterer gjerne å bruke penger på det fremfor andre ting. For å ikke kjøpe på meg for mye har jeg en ‘to nye i året’-regel, så jeg har en relativt liten, men velkomponert samling. Er kanskje oppe i 15? Pluss en masse testflakonger jeg kjøper på nettet eller tigger til meg på Heaven Scent. Parfyme er min favorittluksusting; jeg hadde klart meg helt fin uten, men elsker å nørde meg ned i duftnoter og nisjeprodusenter, fin innpakning og ritualet rundt å velge en duft. Hele den pakka tiltrekker meg veldig.

parfyme

Hva er din signaturparfyme? Hvor lenge har du brukt den, hvordan fant du den, og hva tror du den sier om deg?

– Jeg har ingen signaturparfyme, men velger etter humør og situasjon. Likevel er det én jeg går med oftere enn andre, og det er Santal Majuscule fra Serge Lutens. Den kjøpte jeg i butikken deres i Paris (som forøvrig er verdt et besøk) høsten 2013, etter å ha tenkt på den ett år. Føler meg litt mystisk og sykt sexy når jeg har den på og den minner meg om alt det beste og verste jeg har opplevd.

Hvis du skulle laget din egen parfyme, hva/hvordan skulle den luktet? (Lov å bruke fantasien her)

– Tre favorittdufter jeg ikke har funnet i parfymeform ennå er smørdynka popkorn, hegg og nylagt asfalt, men de hadde kanskje ikke funka så bra sammen.

Har du et parfymeminne du vil dele? 

– Da jeg var 13 var jeg på høstferie på Lanzarote med familien. Favoritthobbyen min var å lese ELLE, og i utgaven jeg hadde med meg var det en tester på en parfyme jeg synes var så sjukt god. I løpet av ferien ble jeg kjempesyk og måtte ligge inne på hotellrommet, og da syntes mamma så synd på meg at hun kjøpte parfymen til meg som trøstepresang. Haha. Det var 212 fra Carolina Herrera, og ble duften av tidlige tenår for meg.


Les mer om parfyme her: 

Min signaturparfyme: Andreas Holzweiler

Min signaturparfyme: Caroline Skjelbred

Min signaturparfyme: Henrik Skansen

Min signaturparfyme: Celine Aagaard

Min signaturparfyme: Kreativ leder for Adam & Eva, Eirik Thorsen

Min signaturparfyme: Siri Tollerød

Min signaturparfyme: Anne Cecilie Olavesen

Vår faste parfymeekspert forteller om sine favoritter og hva som gjør at vi velger de parfymene vi gjør

Siste saker

Mest lest nå
Les mer