Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Min signaturparfyme: Anne Cecilie Olavesen

92423019-1556-4397-8A71-ABC252F785C8

– Den lukter norsk skog og dis som på en vakker høstmorgen.

Melk & Honning skal i høst avsløre hva som er signaturduften til et knippe folk i motebransjen.

Denne uken har vi tatt en prat med moteredaktør for PS:magasin og stylist og makeup-artist hos PUDDER, Anne Cecilie Olavesen.

Er du glad i parfyme? Hvor mange parfymer tror du at du har cirka? Hva betyr parfyme for deg?

– Jeg er veldig glad i parfyme, men er ganske kresen og har derfor min egen parfymeekspert, nemlig Henia som jobber på Heaven Scent. Hun har lært meg at mye av det som kommer på akkurat min hud blir veldig søtt, så jeg styrer unna de søteste blomster- og fruktduftene. Parfyme er minner og en del av deg. Jeg har to parfymer jeg veksler mellom. Den ene lukter norsk skog og dis som på en vakker høstmorgen.edt_new_color_resize_eau_de_lierre

Hva er din signaturparfyme? Hvor lenge har du brukt den, hvordan fant du den og hva tror du den sier om deg?

– Jeg er veldig glad i nisjeparfymer og kjøper kun parfymer fra mindre dufthus. Jeg har to favoritter: Eau Lierre fra Diptique og Angeliques Sous La Pluie fra Frederic Malle. Eau Lierre er den jeg har brukt lengst. Den ble kjøpt i Paris for mange år siden. Den andre var det Henia som fant til meg.

Hvis du skulle laget din egen parfyme, hva/hvordan skulle den luktet? (Lov å bruke fantasien her)

– Min perfekte blanding ville inneholdt gress, furunål, koriander og bitter appelsin. Hvis noen vil lage den til meg – go head.

Har du et parfymeminne du vil dele med oss?

Les også
9 barer vi vil feire 17. mai på

– Her burde jeg jo sikkert ha sagt noe sikkelig sprekt, slik som min gode kollega Caroline gjorde. Men jeg elsker å snuse på parfymer som jeg brukte i ungdommen og minnes alle opplevelsene fra da. Luktesansen er sterkt knyttet til minner.

Les mer om parfyme her:

 Min signaturparfyme: Andreas Holzweiler

Min signaturparfyme: Caroline Skjelbred

Min signaturparfyme: Henrik Skansen

Min signaturparfyme: Celine Aagaard

Min signaturparfyme: Siri Tollerød

Min signaturparfyme: Eirik Thorsen

Parfymeeksperten vår avslører sine ultimate favoritter og forklarer hvorfor vi velger den parfymen vi gjør

Siste saker

Mest lest nå
Les mer