Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

NY SESONG MED STILORAMA: Veslemøy Kaen

IMG_7058

Melk & Honning ønsker med spalten Stilorama å rette spotlighten mot et knippe nordmenn med interessant stil. Vi vil presentere ukjente og kjente fjes. Folk med 20K followers på Instagram og folk med 200. Langt fra alle av dem jobber med mote, bor i Norge eller kunne «dødd» for et plagg fra The Row, men de har alle til felles at de er sterkt opptatt av klær som uttrykksform. Denne gangen har vi snakket med Veslemøy Kaen. 

Kollasjer4

Veslemøy Kaen, 18 år. Ble født på Lillehammer, men har i de siste to årene bodd i Oslo. Starter denne høsten i 3. klasse ved Elvebakken VGS på studiespes med formgivning.

Elsker å bruke kreativiteten sin på så mange felt som mulig, og drømmer om å jobbe som gerontolog. Hennes største mål i livet er å forske på og finne en kur mot alderdom, og å møte Karl Lagerfeld.

Q & A

Hva er din «hverdagsuniform»?

Jeg elsker å sette sammen ulike antrekk, og vil ikke si jeg har noen fast hverdagsuniform. Det går i bølger, så akkurat nå tar jeg helst på meg miniskjørt. Eneste tingen du aldri ser meg uten er mitt tredje øye, et armbånd fra Camilla Prytz.

Hva vil du folk skal tro når de ser deg?

Jeg håper folk ser meg og får en eller annen slags tanke. Forhåpentligvis at jeg er sikker på meg selv, og at jeg har stil, men det spiller ikke så stor rolle. Jeg vil bare ikke bli oversett, hehe. Oppmerksomhetsbehov?

Hva har du hatt på deg som du aldri vil ha på deg igjen?

</3 Min monogramring fra YSL som desverre er forsvunnet og dypt savnet.

Les også
Kjenner du til det norske smykkemerket Afrodite by MG?

Hva er du mest overrasket over at har blitt trendy igjen?

Er ganske overrasket over at poncho noensinne har fått være trendy. Jeg er ikke en fan.

Hva er det kjæreste du eier i garderoben?

Det kjæreste jeg eier i garderoben er min sorte Karl Lagerfeld veske. Den får meg alltid til å føle meg kul. Min knall grønne Mape Petite skinnjakke er også en favoritt!

Veslemøy Kaen1

Hvor mange prosent av lønningen din bruker du på klær?

Det kommer litt an på, men jeg skammer meg ikke om alt går til klær, sko og vesker. Jeg prøver å være smart når det kommer til penger, men for meg gir det mening å bruke penger på noe jeg kan bruke til å uttrykke meg og min kreativitet, det gjør meg glad. Jeg tror det viktigste er at du er bevisst på hva det er du kjøper. Selv liker jeg best å handle klær vintage og brukt.

Birkenstocks eller Doc. Martens? 

Birkenstock Milano, ellers overgås resten av Dr. Martens.

Chanel eller Louis Vuitton?

Synes LV med Nicolas Ghesquière i spissen bare blir bedre og bedre, men ingenting vil noensinne slå geniet bak Chanel. Karl Lagerfeld troner hos meg over alle.

Nattklubb eller bar?

Hmm..

Melk & Honning eller Minmote?

Får vel ikke sagt det bedre enn Sunniva Hartgen i hennes stilorama?

Hva er ditt spiritanimal?

Jeg kan ikke mye om astrologi, men mitt spiritanimal er det samme som stjernetegnet mitt; en okse.

Hvordan pynter du deg? 

Jeg vil ikke si jeg er en som «pynter meg». Går like gjerne med glitrende skjørt på skolen, som i tskjorte på fest. Jeg har likevel plagg i garderoben til mer spesielle anledninger. Favorittene er et vintage Dior-skjørt i sort fløyel, og en vintage kjole/jakke(?) fra Chloé.

Les også
Luksusnettbutikkene har fått sansen for norske Kolours Jewelry

Hvor er du klokka 8 på en torsdag?

Mest sannsynlig øver jeg kinesisk, hehe, dedikert student. Ellers liker jeg å ta en kopp peppermyntete på Fuglen, eller muligens følge et infall om å sy noe til antrekket dagen etter.

IMG_8151-001

Hva er ditt andre hjem? 

Definitivt Paris. Der har jeg alltid følt meg spesielt trygg og som hjemme.

Hva liker du best å bite it?

Brokkoli er kanskje ikke standardsvaret, men jeg lever av brokkoli!

Fortell om en gang du var badass.

Ser ikke på meg selv som veldig badass, men jeg følte meg ganske badass når jeg kunne vimse forbi security etter Chanel-showet under moteuken i Paris og slik få prima utsikt til flere av mine favorittmodeller mens de forlot Grand Palais. Jeg fikk presse-mappen fra showet av butikksjefen for Chanel i Miami, så security og fotografer så på meg som en gjest.

Les også: Alle forrige sesongs STILORAMA-utvalgte.

Siste saker

Mest lest nå
Les mer