Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Selena Gomez skal gjøre veskemerket kult igjen

Den store veskekrigen i USA står mellom Coach og Michael Kors. Begge streber hardt etter å bli den største amerikanske produsenten. Nå skal Selena Gomez gi Coach et overtak.

Å få kjendiser med på laget er ikke et nytt triks i boka. Kylie Jenner og Rihanna har så å si gjort at Puma plutselig er en av de mest relevante sportsmerkene for tiden, og H&M begir seg år etter år ut på designersamarbeid som skal gi deres ellers billige klær en «touch of» luksus.

Coach er den seneste i rekken til å ta en kjendis inn i varmen. Selena Gomez, som har gått fra Waverly Place til å ha en låt med Gucci Mane, er stjernen som skal få folk til å ville ha en Coach-veske hengende over skuldrene.

Kolleksjonen består av 11 ulike veskemodeller i skinn i svart, hvitt og rødt med detaljer i gull og hjerteformede charms. Det er usikkert hvor stor del av designprosessen Selena selv har vært, men alle veskene har blitt prydet med hennes signatur.

Coach x Selena Gomez

Det 75 år gamle veskemerket har gjort flere tiltak de siste årene for å bli relevant for den yngre generasjonen. Blant annet har de ansatt ny designer, nemlig britiske Stuart Vevers. Det ryktes for eksempel om at Coach med Vevers i spissen stod for en bedre fest under New York Fashion Week forrige sesong enn kongen av afterparty´s, Alexander Wang.

Selena Gomez er en den mest fulgte personene på Instagram – så hvis det er én som kan få ungdommen til å trekke kredittkortet er vel muligens ikke Gomez en dårlig deal.

Les også
Nå er det ikke lenger gratis å returnere klær til Zara

Det hele er i lys av den såkalte «veskekrigen» i det amerikanske markedet, hvor flere merker kjemper om å bli den regjerende mesteren til å produserende rimelige luksusvesker. Lysten etter vesker som hverken er på den billige eller dyre siden har stagnert, og både Coach og rivalen Michael Kors har opplevd nedgang. Coach kjøpte nylig opp Kate Spade som har en yngre følgerbase i nok et forsøk for å bli mer relevant for «millennials». Rett etter var Micheal Kors på ballen og la ut mange millioner for skomerket Jimmy Choo, for å stille sterkere i kampen.

Coach x Selena Gomez

Hovedbilde via Instagram @selenagomez

Les også: – Jeg er mer bekymret for Marc Jacobs enn for presidenten i USA

Siste saker

Mest lest nå
Les mer