Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Selena Gomez deler sin sminkerutine med Vogue
Foto: skjermdump via Vogue

Selena Gomez viser frem sin sminkerutine

– Jeg prøver å ikke plukke, men det er vanskelig!

I fjor høst kom nyheten om at Selena Gomez lanserer sin egen skjønnhetslinje.

Nå er pop-stjernens Rare Beauty her. I den anledning stiller 27-åringen opp i en video for Vogue der hun deler sin sminkerutine.

– Å være i ulike deler av bransjen har gjort det veldig morsomt å leke med skjønnhet fordi det gjør en karakterer når man er på scenen. Det skaper noe magisk, forteller hun til nettstedet.

Sliter med kviser

Gomez forteller at hun har vært sterkt involvert i prosessen med merket sitt fordi hun «bryr seg så mye om mental helse». Det skal også være selve utgangspunktet for hennes nye skjønnhetslinje.

– Tar du vare på huden så tar du vare på kropp og sjel. Jeg tror alt henger sammen, sier pop-yndlingen som tidligere har vært åpen om sine helseutfordringer og hudproblemer.

Som mange andre sliter Selena Gomez med acne. Hun forteller at hun ser en klar sammenheng mellom stress og kviseutbrudd.

– Jeg prøver å ikke plukke, men det er vanskelig!

Perfekt cat-eye

Etter å ha renset huden sverger Gomez til kultmerket Tatchas Dewy Skin Moisturizer etterfulgt av solkrem fra en annen kultfavoritt: Drunk Elephant.

– Jeg bruker ikke solkrem bare fordi det er viktig for å holde huden fresh. Men jeg har lupus og må være forsiktig i solen, sier hun.

Selena Gomez bruker foundation fra eget merke. Det samme med blush samt en bronzer fra Benefit.

– Legg blush på øverst i kinnene – det løfter kinnbeina litt, tipser hun.

Og for «perfekt cat-eye» med det som er hennes «absolutte favoritt» – Perfect Strokes Matte Liquid Liner – deler hun sitt beste tips:

Se rett inn i speilet, hold tuppen av eyelineren over pupillen langs den øvre vippekanten og marker utover der vingen skal være før du fyller den inn.

– Jeg mener at makeup skal være noe som komplementerer det som er vakkert ved deg. Du er spesiell, og du er den du skal være. Jeg har møtt tusenvis av mennesker, og håper de kan se det jeg ser i dem, avslutter hun.

Se hele videoen med Selena Gomez her:

Les også: Folk går mann av huse for superstjernens hudpleiemerke

Siste saker

Mest lest nå
Les mer