Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Er disse seks gamle trendene på vei inn igjen?

Gladiatorsandaler og cowboyhatter er ikke akkurat i vinden om dagen. Sjekk trendene vi tror det er uungåelig at kommer tilbake i trendbildet snart.

Man sier gjerne at trender har en syv års syklus. Rett etter trenden har avtatt kan man kanskje ikke se for seg å noensinne la seg forføre av den igjen. Men plutselig har man lirket på seg tåringen eller ponchoen man tidligere fikk brekningsfølelser av. For enten du vil det eller ei er det ikke til å komme bort i fra at det aller meste blir populært på ny. Derfor er det deilig å spekulere i hvilke nå utrendy trender fra de siste par tiår som blir de neste i rekken til å pryde trendsetterne.

Her er seks trender vi grugleder oss til kommer tilbake:

Tåring

En favoritt hos popstjerner som Britney Spears og Christina Aguilera på 90-tallet.

Heklet poncho

Gjort populær i forbindelse med boho-chic-bølgen på midten av forrige tiår, da Sienna Miller og Mischa Barton var de ultimate stilikonene.

Cowboyhatt

À la RnB-stjerner på slutten av 90-tallet eller Madonna på coveret av albumet «Music» fra 2000.

Gladiatorsandaler

Gikk som en farsott i den vestlige verden for en ti års tid siden. Det var ikke én eneste kvinnelig kjendis som ikke brukte dem.

Low-rise jeans

90-tallet og tidlig 2000-tall hadde den lavt kuttede jeansen sin storhetstid. Den ble gjerne kombinert med en synlig stringtruse. (En trend som for guds skyld ikke må komme tilbake)

Boho-skjørt

Gjort populært i forbindelse med den tidligere nevnte bohemske trenden. Gjerne med gladiatorsandaler eller cowboy boots til. 

Les også: Dette er vårens solbrilletrender

Siste saker

Mest lest nå
Les mer