Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Celine Aagaard om Sebastian Professionals NO Breaker: – Pleie og styling i ett og samme produkt

En splitter ny og banebrytende hybrid leave-in spray.

Sebastian Professional støtter ferdighetene og den kunstneriske teften til de som hele tiden søker å eksperimentere med stilen sin, slik som Celine Aagaard.

Hun er grunnlegger av det norske motemerket Envelope1976, som har hatt stor internasjonal suksess de siste årene. Hun er også en moteprofil med nesten 200 000 følgere, samt en skikkelig badenymfe som hopper i havet hver eneste dag, året rundt.

Nå har hun testet ut nyheten Sebastian Professionals NO Breaker.

Dette er en splitter ny og banebrytende hybrid leave-in spray, for opptil 99% mindre ødeleggelse. Den reparerer og mykgjør, samtidig som den opprettholder hårets naturlige volum og form. No. Breaker er laget med Apple Acid og styling-polymerer, på en måte som gjør at den trenger dypt inn i hårsekkene. Det gjør at selv hår som er skadet fra styling og kjemiske prosesser blir reparert. Resultatet er at håret både blir mykt og glatt, uten at det mister sin naturlige form.

Den består av 87% naturlige ingredienser og er fri for ingredienser avledet fra dyr. Kombineres den med Sebastian Professionals sin hårmaske gir No. Breaker opptil 4 uker med glatt hår!

Les Melk & Honnings Q&A med Aagaard om hennes hårrutine, beste hårøyeblikk og hva hun synes om Sebastian Professionals produkter.

Celine Aagaard om Sebastian Professionals No. Breaker: – Pleie og styling i ett og samme produkt

Hva er det du liker med Sebastian Professionals? 

– For meg har det alltid vært viktig å kunne ha stylingprodukter som man enkelt kan bruke, også uten hjelp fra en dyktig frisør. Jeg har ved flere anledninger blitt stylet til moteukene og blitt inspirert til kreativ styling som for eksempel wet look.

– I hverdagen har jeg likevel behov for produkter som er lette å bruke og ikke minst enkle å ha med seg enten man bare skal fra jobb til fest, på reise eller fikse håret etter at man har vært på stranden.

Hvordan vil du beskrive NO Breaker med kun tre ord? 

– Enkel å bruke, lett å ta med seg og gir struktur samtidig som håret holder seg mykt og naturlig. 

Hvorfor er et sånt hybrid-hårprodukt viktig for deg?

– Pleie og styling i ett og samme produkt er en fin kombinasjon.

Celine Aagaard om Sebastian Professionals No. Breaker: – Pleie og styling i ett og samme produkt

– Jeg er ofte på farten og har ikke alltid tid til å style håret. Da er det genialt med et produkt som får plass i vesken, er enkelt å bruke og samtidig både styrker og pleier håret. 

Har du et beste hårøyeblikk? For eksempel en spesiell anledning der du var ekstra fornøyd med håret ditt?

– Mine aller beste hårøyeblikk er definitivt om sommeren når håret har mer spill, har fått litt salt og sol i seg, og faktisk bare legger seg naturlig.

– Men jeg er veldig glad i når det sitter på plass også. Sånn som da jeg fikk wet look gjort av en frisør fra Sebastian for noen år siden og brukte spenner for å holde det på plass.

Hvilken hårrutine har du? 

– Jeg vasker og kurer håret. Oftest lar jeg det lufttørke på morgenen, selv om det også gjør seg med litt føning. 

– I det siste har jeg hatt håret mest løst, men om jeg skal på fest liker jeg å style det slik at det holder seg på plass. Det samme gjelder om jeg er på jobb eller har møter og skal være sharp resten av dagen. 

Hvilke andre favoritter fra Sebastian Professionals har du på baderomshyllen din?

– Jeg er veldig glad i Drynamic, en tørrsjampo som jeg har hatt et par år. Den brukes av flere familiemedlemmer, så det er en sikker vinner. 

Les også: Nå er smale hårbøyler tilbake

Les mer

Nyeste saker fra Melk og Honning