Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Se verdens største supermodeller som de syv dødssyndene

MTM5MjQ1Nzc4ODM2MTM3MzEy

Skjermdump

Edward Enninful feirer 25-årsjubileumet sitt i motebransjen med en storslått video med verdens største supermodeller. Enninful startet motekarrieren sin som 18-åring som moteredaktør i I-D Magazine er nå kreativ leder og moteredaktør i W Magazine.

– Jeg ble kontaktet av Beats by Dre for å samarbeide om et prosjekt i anledning mitt 25-årsjubileum i bransjen. Jeg viste at jeg ikke bare ville gjøre noe som er reflekterende, som å se tilbake på karrieren min, men jeg ville gjøre noe som var relatert til nåtiden og digital medier, forteller superstylisten til Dazed.

I  videoen ser du supermodellene Kate Moss som begjær, Jourdann Dunn som misunnelse, Naomi Campbell som hovmod, Karlie Kloss som grådighet, Mariacarla Boscono som latskap, Karen Elson som vrede, og Lara Stone og Anna Ewers som fråtseri.

– Jeg kom på denne ideen om å bruke alle mine favoritt «muses» som de sy dødssyndene –  men å relatere det til verden vi lever i idag: selfies, kriminalitet, folk som mobber hverandre – vi ville bruke dødssyndene i dagens kontekst i en digital era.

Den over 13 minutter lange videoen er regissert av Nick Knight, som har samarbeidet med Enninful siden tenåringsdagene i I-D. Soundtracket er av blant annet A$AP Ferg, og modellene er ikledd Maison Margiela, Alexander McQueen og Marc Jacobs.

Se videoen her:

Les også: Enda en Moss fronter Vogue

Les også
Nå er Gym Lips en TikTok-trend

Siste saker

Mest lest nå
Les mer