Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Se norske Andreas Melbostads nyeste kolleksjon for Diesel Black Gold

AND_8322

Andreas Melbostad har hatt den kreative lederrollen hos Diesel Black Gold siden 2013. Nordmannen med bakgrunn fra blant annet Saint Laurent, Nina Ricci og Calvin Klein, har klart å skape en gjenkjenbar industriell, urban, rock n’ roll identitet for det italienske high-end merket.

Tidligere i år valgte han å flytte kolleksjonen fra New York til Milano, etter et ønske om å tilføre merket en ny energi.

I dag viste han de frammøtte på Diesel Black Golds motevisning hva han mener de bør gå med den kommende vår- og sommer sesongen.

Kolleksjonen spiller på merkets uniformelle vibb i møtet med det subtile romantiske, inspirert av estetikken bak David Hamilton sine bilder. Det vintage militære i form av fallskjerm-referanser og grønt, i kontrast mot skjør og feminin silke, broderier og blonder. Skoene som ble vist fram spiller igjen på den sterke men feminine kvinnen, med ballerinasko med snøring oppover leggen og gladiatorsandaler, og veskene har nagler og frynser. Alt sammen i en fargepalett av duse farger og en del sort.

Her er backstagebildene fra like før showet startet.

Les også: Se bilder fra Diesel Social Club x Melk & Honning

AND_8085

AND_8270-001

AND_8283-001

AND_8339

NDR_6824

NDR_6961-001

NDR_7113-001

NDR_7128

Les også
Stilorama: Emilie Skolmen

Siste saker

Mest lest nå
Les mer