Bilde via Netflix

Se hvor mye Tiger King-skjorten ble solgt for

Etter en del om og men.

Det er vel knapt noen som ikke har sett Tiger King i løpet av den siste måneden. Få dokumentarserier har vært mer hypet. Grunnen er miksen av glupske, store kattedyr, et sjeldent eksentrisk persongalleri, uoppklarte drap og annen lyssky aktivitet.

Hovedpersonen Joe Exotic har, i tillegg til sin fullstendige besettelse av dyrevernaktivist Carole Baskin, også blitt kjent for sin mildt sagt extra garderobe, og da spesielt skjortene.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Før helgen ble en av disse, en knallrosa paljettvariant, lagt ut for salg på eBay.

Ifølge selgeren skal han ha kjøpt skjorten av Joe Exotics ekspartner Jeff Lowe for 100 dollar, tilsvarende i overkant av 1000 kroner.

Budene raste inn, og selgeren godtok til slutt et på 10.000 dollar, tilsvarende 106.658 kroner.

Problemet var bare at budgiveren hevdet at han var blitt hacket og at han ikke hadde lagt inn budet selv. Han nektet dermed å betale den svimlende summen.

Selgeren la ut skjorten for salg igjen.

Skjermbilde via Netflix

Denne gangen endte vinnerbudet på 4200 dollar, omtrent 43.000 kroner, altså tilsvarende det man må betale for en high fashion-designerskjorte.

Men kan man være sikker på at Joe Exotic faktisk tuslet rundt blant tigrene sine og snakket om å drepe Baskin i denne skjorta?

Ikke ifølge ham selv. I et Facebook-innlegg advarer han nemlig om at hans tidligere partner selger gamle tryllekunstnerklær han hevder har tilhørt den eksentriske dyrehageeieren. Falsk eller ei, budgiveren kan uansett møte sommeren én knallfarget paljettskjorte rikere.

Les også: Månedens lesning: april

Artikkelen fortsetter under annonsen