Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Se H&Ms nye sportskolleksjon

1236_FEV_102_sRGB_72dpi

Sporty tøy virker som om er det hotteste av det hotte om dagen. Mens flere luksusmerker merker mindre pågang, er de største sportsmerkene mer populær en noen gang. Derfor er det kanskje ikke rart at billigkjedene også kaster seg på den sporty trenden.

Med H&M sin nye sportskolleksjon «For Every Victory» feirer den svenske kleskjeden de personlige seierene. Den sporty kleslinjen skal både være trendy og funksjonell, og passe enhver mer eller mindre treningsfantast – enten om du er omtrent støttemedlem på SATS eller proff idrettsutøver.

«For Every Victory» er nemlig i samarbeid med den svenske OL-troppen som har hjulpet dem med å utvikle alt fra design til de mer tekniske sidene ved treningstøyet.

– Inspillene fra det svenske OL-laget har vært til uuvurderlig hjelp til utviklingen av denne moderne og funksjonelle kolleksjonen. Resultatet er tekniske sportsplagg som passer for alle, sier Pernilla Wohlfahrt, design- og kreativ leder i H&M i en pressemelding.

Det er det samme visuelle uttrykket som kolleksjonen til det svenske OL-laget, som H&M også står bak, som blant annet troppen skal være ikledd under åpningsseremonien. «For Every Victory» har dog en annen fargepalett som består av sort, pudderrosa, grått og gull. Kampanjen er frontet av personligheter som alle har lykkes å nå sine mål enten på eller utenfor idrettsarenaen. 

Den norske Varner-gruppen som også driver blant annet Bik Bok og Dressmann kom i forrige uke også med et eget sportsmerke i samarbeid med den svenske fotballstjernen Zlatan kalt «A-Z». Flere store designere lanserer også denne sesongen samarbeid med Nike – som Riccardo Tisci fra Givenchy, Olivier Rousteing fra Balmain og Kim Jones fra Louis Vuitton.

Les også
Balenciaga slipper eksklusivt interiør til jul

H&M sin nye sportskolleksjon er tilgjengelig i butikk og på nett fra og med 21. juli.

1236_FEV_503_sRGB_72dpi 1236_FEV_101_sRGB_72dpi 1236_FEV_201_sRGB_72dpi 1236_FEV_202_sRGB_72dpi 1236_FEV_203_sRGB_72dpi 1236_FEV_204_sRGB_72dpi

Les også: H&M avslører sitt neste samarbeid

Siste saker

Mest lest nå
Les mer