Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Se den norske vårkampanjen til sportsgiganten

– Vi ville fange 90-tallstrenden gjennom et moderne og dristig utseende.

På midten av 90-tallet opplevde sko- og klesdesign en syklus hvor «for mye» aldri var nok, forteller Filip Lagerbäck ved Reebok Classic. Store logoer og sterke farger var noen av nøkkelordene for hva vi fikk se i det sporty motebildet. Dette er noe det populære sportsmerket har tatt med seg videre i deres nyeste kolleksjon med navnet «Vector».

– Reebok Classic eier 90-tallsstilen, og nå henter vi tilbake grafikker og design fra våre arkiv. Vi får se store logoer og farger som popper – for å virkelig fange 90-tallstrenden på en autentisk måte, sier Lagerbäck og fortsetter:

– I løpet av denne våren tar Reebok også tilbake «Rapide», en klassisk sneakermodell fra 90-tallet. Med en slank struktur handler denne modellen om å minimere materialer samtidig som den optimerer det som gjenstår. Noen ganger må man gå tilbake for å bevege seg fremover. Ved å ta inspirasjon fra fortiden på en autentisk måte, er Reebok Classic Rapide både fortiden og fremtiden – på samme tid.

Modellene i den norske Reebok-kampanjen er Alvin Santos og Lisa Alexandra. Santos har på kort tid blitt en anerkjent fotograf i motebransjen, mens Lisa Alexandra har med sin særegne stil blitt en kjent Instagram-personlighet, i tillegg til at hun jobber hos Holzweiler. Kampanjebildene er tatt av Michael Ray Vera Cruz Angeles aka Akam1k3. På CV-en har han blant annet fast fotografjobb for kjente artister som Karpe, Unge Ferrari og Arif.

– Vi har valgt å bruke personer med en uavhengig og personlig stil, som ikke følger noen særlige regler og som skiller seg ut fra mengden. Som Reebok Classic, går de sine egne stier, forteller Lagerbäck.

– Med skytingen av kampanjebildene ønsket vi å fange 90-tallstrenden gjennom et mer moderne og dristig utseende som gjenspeiler dagens motebilde med sterke farger og holdninger, forteller Akam1k3.

Alle bilder: Michael Ray Vera Cruz Angeles @akam1k3

Modeller: @lisaalexandra og @4lvin

Vil du shoppe fra Reebok? Klikk deg inn i nettbutikken her.

Se bildene fra Reeboks vårkampanje her:

Alle bilder via Reebok. 

Les også: Melk & Honnings ekspertpanel anmelder vårens sneakersnyheter

Siste saker

Mest lest nå
Les mer