Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Se bilder fra moteinfluencernes sommerferie
Foto: Instagram @emilisindlev

Se bilder fra influencerne sin sommerferie

Her ferierer de norske og utenlandske influencerne i sommer.

Sommerferie er nok årets høydepunkt for mange. Å planlegge reiser, enten det er innenlands eller utenlands, og telle ned dagene til avreise er noe for seg selv.

Enten du er hjemme, på hytta eller har tatt turen utenlands denne sommeren, er det alltid gøy å drømme seg litt bort i feriebilder på Instagram.

Her ferierer influencerne i sommer:

Les også: Kjendisene elsker denne mobiltrenden

Emili Sindlev – Spania, Frankrike og Italia

Den danske influenceren har servert antrekksbilder, feriestemning og digge matbilder fra ikke bare ett, men tre ulike steder i sommer. Hun har feriert på Mallorca, i Cannes i Frankrike og i Como i Italia denne sommeren.

Pernille Teisbæk – Mallorca

Pernille Teisbæk er, i likhet med Emili Sindlev, en av Danmarks største influencere. Også hun har tatt turen til den spanske øya Mallorca.

Janka Polliani – Kreta

Janka Polliani tilbringer sommeren i Makrigialos på den greske øya Kreta.

Filippa Hägg – Saint-Tropez

Den svenske influenceren tilbringer sommeren i Saint-Tropez i Frankrike, i likhet med mange andre influencere på Instagram.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Filippa Hägg (@filippahagg)

Mathilde Gøhler – Ibiza og Marbella

Ibiza er et populært feriested for influencere hvert år. Danske Mathilde Gøhler var på øya tidligere denne måneden, men har også vært i Marbella i Sør-Spania.

Rikke Krefting – Saint-Tropez og Tjøme

Den London-baserte norske influenceren har fått med seg det beste fra begge verdener denne sommeren. Hun har både vært i Saint-Tropez og på Tjøme.

Sophia Roe – Paris og Hellas

Danske Sophia Roe startet sommeren i Paris, og er for øyeblikket på den greske øya Hydra.

Nina Sandbech – Trøndelag

Nina Sandbech har en skikkelig norsk sommer på Måneset i Nord-Trøndelag. Været ser ikke ut til å stoppe henne fra å kle seg i fine antrekk i massevis av farger.

Darja Barannik – Frankrike og Italia

Darja Barannik har delt feriebilder fra både Antibes, Valbonne og Saint-Tropez i Frankrike og fra Portofino i Italia med sine 200 000 Instagram-følgere.

Vi tok en prat med henne på SMS da hun var i Italia!

Thérèse Hellström – Italia

Den Paris-baserte svenske influenceren Thérèse Hellström ferierer også i Italia denne sommeren. Vi har fått massevis av lekre antrekksbilder og mer fra både Capri, Toscana, Portofino og Sardinia.

Gine Margrethe Qvale – Frankrike

Også Gine Margrethe har tatt turen til Frankrike denne sommeren, nærmere bestemt til Sainte-Maxime på den franske rivieraen. Antrekksbilder, strand og turkis vann fyller den norske influenceren sin feed akkurat nå.

Les også: Slik kler kjendisene seg i sommer

Siste saker

Mest lest nå
Les mer