Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Emma Jensen. 4lvin

Se bildene fra H&M Loves Music Oslo

– Jeg var nervøs fordi jeg skulle spille sanger jeg ikke har fremført før, men så slappet jeg helt av da jeg gikk på scenen.

Lørdag arrangerte klesgiganten for sjette år på rad gratisfestivalen H&M Loves Music i Oslo. Til helt blå himmel og gradestokken som viste godt over 20 grader, ble festivalsommeren sparket i gang med flere tusen festivalgjester og mange norske artister på Vulkan.

Blant artister fikk vi se flere etablerte navn som CLMD, Daniel Kvammen og Hkeem, i tillegg til fremadstormende artister som Sval og Emma Jensen.

– Jeg var så nervøs fordi jeg skulle spille sanger jeg ikke har fremført før, men så slappet jeg helt av da jeg gikk på scenen. Det var kjempegøy, fortalte Sval etter konserten.

Emma Jensen slapp sin helt nye singel «Rush» dagen før hun skulle opptre på H&M Loves Music Oslo. Under konserten fremførte hun selvsagt sin nyste låt – og det til stor begeistring fra publikum.

– Det var ekstremt artig. Publikum gav meg kjærlighet og engasjerte meg. Jeg koste meg veldig mye og følte meg velkommen, sa Jensen etter konserten.

Festivaldagen ble kicket i gang på utendørsscenen av Geilo-gutten Daniel Kvammen. Til låten «Du fortjenar ein som meg» oppfordret Kvammen publikum til å kline – og allerede der var den gode stemningen for resten av dagen og kvelden lagt.

Ved midnatt inntok CLMD scenen, og publikum kunne danse seg inn i sommernatten.

Se bilder fra H&M Loves Music Oslo her:

Foto: Alvin Santos, @4lvin.

Daniel Kvammen. Foto: 4lvin

Dagny. Foto: 4lvin

CLMD og Jesper Jenset. foto 4lvin

Storm Pedersen og Steven Butkus. 4lvin

Astrid S. 4lvin

clmd. 4lvin

Emma Jensen. 4lvin

q&l- 4lvin

Foto:  Michael Ray Vera Cruz, @Akam1k3.

akam hm

akam hm

akam hm

akam hm

akam hm

akam hm

Hovedbilde: Emma Jensen på scenen. Foto: Alvin Santos @4lvin

Les også
Den fineste festivalmoten fra Piknik i Parken 2024

Les også: Harry Styles er Guccis nye ansikt utad 

Siste saker

Mest lest nå
Les mer