Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
J. Lindeberg moteuka i København

Se backstage-bildene fra J.Lindeberg

Viste under den danske moteuka onsdag.

Onsdag viste J.Lindeberg med kreativ direktør Jens Werner i spissen sin SS19-kolleksjon i København.

Det er Werners andre i sjefsstolen for det svenske merket som ble startet av Johan Lindeberg som først forlot merket, kom tilbake etter ti år før han før jul i fjor igjen tok et steg tilbake.

SS19-kolleksjonen tar opp tråden fra den forrige som på mange måter staket ut kursen for en omdefineringen av merket og dets sport-møter-mote-arv, og tar det hele et steg videre. Kolleksjonen henter inspirasjon fra en blanding av østkysten og vestkysten i USA med førstnevntes urbane byliv og konservative upper east side chic og sistnevntes avslappede surf-, skate-, beach-look.

«SS 2019-kolleksjonen er inspirert av den amerikanske drømmen – alt er mulig – men også denne krasjen mellom kulturer og ideer, østkysten og vestkysten. Vi har tidligere vært kjent for slim fits, og nå har vi disse kontrasterende silhuettene og volum; og sammenstøtet av tradisjon og teknologi med vår sportslige motearv. Vi bruker tekniske materialer på ulike måter og styler med uventede kombinasjoner. Det er antrekk som kan brukes på treningssenteret, på kontoret eller flyplassen. Dette er også min visjon for merkevarens fremtid, å kombinere disse elementene på vår særegne måte, for å få en mer moderne og internasjonal tilnærming», sier Werner i en uttalelse.

Se backstage-bildene fra visningen her:

Alle bilder: Adam Katz Sinding

Les også: Do’s and don’ts under fashion week

Siste saker

Mest lest nå
Les mer