Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Savner du sommerlig festivalstemning? Kom på H&M Loves music på lørdag.

5436_10151541942230944_657705588_n H&M loves music arrangeres for fjerde gangen på rad førstkommende lørdag – passende nok under musikkens dag i Oslo, som feirer 25 år i år.

Den globale svenske kleskjeden ønsker å fronte norsk musikk, og har derfor hanket inn en haug av både up-and-coming og etablerte artister til å opptre på Vulkan. 

Den norske duoen kildaphew kicker igang det hele klokken 14.00. De har fått mye oppmerksomhet for sin sjelfulle, electroniske musikk med frontvokalist Danielles rap og synging som «cherry on top», blant annet på sanger som «Paperthin». For kort tid siden slapp de en ny singel kalt «Empty Bottles» som du garantert får høre på lørdag, men her kan du sniklytte på den.

Danielle ble forøvrig nylig intervjuet av Melk & Honning om sin særegne klesstil.

– Jeg er utrolig stoka over å få lov til å dele musikken vår på scenen sammen med de andre utrolig flinke artistene under H&M loves music, forteller Danielle til Melk & Honning.

De andre artistene du kan få med deg på lørdag er CLMD, som slipper en ny stor låt dagen før festivalen, Bendik, Daniel Kvammen, Tomine Harket & Unge Ferrari, Anna of the North, Julie Bergan, Bearson, Izabell, Philip Emilio, Depresno, Lovespeake, Smerz, Svømmebasseng, Gymmen, Stine Amundsen & Helene Oskarson.

Du kan svaie, hoppe og danse til musikken foran utescenen mellom 14 og 19.30, og alt sammen er helt gratis. Deretter flytter festivalen inn i Vulkan Arena, der det blir mer nattklubb-stemning og man må være 18 år for å få lov til å være med (Påmeldingen til kveldseventet er dessverre fullt).

Les også
5 kjappe motenyheter: Har du gått glipp av dette?

Se hele festivalprogrammet her.

Siste saker

Mest lest nå
Les mer