Åpner flaggskipbutikk

Tar passende nok over Manolo Blahniks tidligere lokale i New York.

Utallige ganger har Carrie Bradshaw siklet på Manolo Blahniks gjennom butikkvinduet. Det er ingen tvil om at Sarah Jessica Parkers ikoniske karakter fra Sex and the City var gal etter sko. Det er hun også.

Siden SJP by Sarah Jessica Parker ble lansert for seks år siden, har skomerket hatt en pop-up shop og et showroom i New York. 31. april åpner merket sin første flaggskipsbutikk i byen. Nærmere bestemt i de tidligere lokalene til – Manolo Blahnik. Faktisk den samme butikken hvor Carrie Bradshaw gikk amok med kredittkortene sine.

Sarah Jessica Parker åpner sin første permanente skobutikk
Carrie Bradshaw. Foto via Who What Wear.

Butikken vil være på 1350 kvadratmeter i et ærverdig townhouse med hage, med Museum of Modern Art som nærmeste nabo. Her vil man kunne kjøpe Sarah Jessica Parkers bestselgende skomodeller, håndlagde i Italia. I tillegg til tilbehør som solbriller, duft, lys, bøker og strandhåndklær.

Parkers partner, George D. Malkemus III, er tidligere president i Manolo Blahnik USA. Han fornyet ikke lisensen gjennom 37 år med Manolo Blahnik i fjor, som måtte stenge ned butikken som SJP nå flytter inn i.

– Dette nye og vakre hjemmet er spesielt sentimentalt, av åpenbare grunner. Minnene fra tiden jeg har tilbrakt her med George og kjærligheten for adressens historie inspirerer meg til å skape en destinasjon som er varm, åpen og en slik ettertraktet beliggenhet verdig. Vi ser frem til å ønske våre faste kunder velkommen, mens vi åpner dørene til nye kunder og skaper et sted hvor alle er velkomne, sier Sarah Jessica Parker til WWD.

Sarah Jessica Parker åpner sin første permanente skobutikk
Slik vil butikkfasaden se ut. Foto via WWD

Les også: Nå kommer Carrie Bradshaw sin Fendi-veske på utstilling