Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Taylor Swift. Foto: Scott Eisen via Getty Images

Ryktene svirrer rundt Taylor Swift

Og fansen er ikke fan.

De siste ukene har du sikkert fått opp noen videoer på TikTok eller bilder på Instagram som omhandler Swift sin påståtte nye flørt. Med tiden så ser det ut til å komme flere bevis på at ryktene faktisk stemmer.

Ifølge Vogue har Swift fått en god tone med norgesktuelle Matty Healy.

Healy er forsanger for The 1975 som kommer til Piknik i Parken nå i juni.

Swift og Healy møttes allerede i 2014. Det er hele ni år siden, og da ga hun han nummeret hennes iført en t-skjorte som var The 1975-merch.

Så hopper vi frem til januar i år, hvor den amerikanse popstjernen blir med The 1975 på en konsert i London. Nå er det snakk om kun noen måneder før det blir slutt mellom Swift og hennes mangeårige kjæreste Joe Alwyn. Det bekreftes i april at forholdet er over.

Tidlig i mai i år ble Healy observert på samtlige av Swift sine konserter, hvor han stod ved siden av bestevenninnen hennes, Blake Lively. Allerede da begynte ryktene å svirre.

Nylig har popstjernene blitt sett sammen mens de holder hender. Mange spekulerer i at de også sa de samme ordene på scenen under hver sin konsert.

15. mai forlot de et innspillingsstudio i New York sammen.

Det må være et tegn på at det har oppstått søt musikk mellom de?

Swift og Healy på vei ut av musikkstudioet. Foto: Robert Kamau via Getty Images
Swift og Healy i New York. Foto: Robert Kamau via Getty Images

Men hvorfor er ikke fansen fan av at Swift dater Healy?

Det har seg nemlig sånn at tilbake i februar så dukket Healy opp på The Adam Friedland Podcast. Der lo han av rasistiske og nedlatende kommentarer om rapperen Ice Spice. Tidligere har han fått kritikk for å bruke Black Lives Matter-bevegelsen til å promotere sin egen musikk.

Les også
Vi har testet bronzeren som går viralt på Tiktok

En gang på scenen tidligere i år, ser han ut til å gjøre en nazihilsen, mens han synger «Thank you, Kanye, very cool» til The 1975 sin låt Love It If We Madet It. Healy har også for vane å kysse fans under konsertene, og det er ikke alle like fan av.

Det gjenstår nå å se om ryktene vil bli bekreftet yttligere de neste ukene.

Les også: Angelina Jolie lanserer sitt eget motemerke

Siste saker

Mest lest nå
Les mer