Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Rihanna med eget stylingbyrå

Rihanna var en gang en av mest produktive artistene på musikkhimmelen, med syv album på like mange år, men nå har hun ikke utgitt et album siden 2011s «Unapologetic». Selvsagt har hun utgitt et knippe singler – som superhiten «Bitch better have my money» – men hovedfokuset har vært på mote, gjennom blant annet samarbeidet med Puma. Av Insta å dømme har hun brukt mesteparten av tiden de siste årene på å leve livets glade dager – noe hun har nøye dokumentert til sine nesten 30 millioner følgere.

Nå ser det ut til at fansen ikke kommer til å få et nytt Rihanna-album med det første.

I dag ble det klart at hun i all stillhet har startet sitt eget beauty- og stylingbyrå kalt Fr8me. Formålet med byrået – som holder til i Los Angeles – er å hjelpe stylister og make-up artister å booke gigs.

Tidligere i år ble det forøvrig spekulert i om 27-åringen planlegger å starte eget klesmerke.

Skjermbilde 2015-11-12 kl. 11.18.02

– Hår, sminke og styling er en så stor del av kreativitet. Jeg er veldig involvert i alle deler av prosessen, så dette byrået har vært veldig organisk for meg (…) vi er heldige og har noen av de største talentene, men er alltid på utkikk etter nye folk med ekstraordinære evner, forteller Rihanna til The Hollywood Reporter.

I tillegg til Fr8me, har Rihanna startet et eget fotobyrå kalt «A dog ate my homework», der hun ønsker å representere talentfulle fotografer.

Siste saker

Mest lest nå
Les mer