Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Rihanna sitt undertøysmerke Savage x Fenty saksøkes av en konkurrent
Rihanna og Asap Rocky i 2019. Foto: Jeff Spicer/BFC via Getty

Rihanna sitt undertøysmerke Savage x Fenty saksøkes

Ignorerer Rihanna søksmålet?

Helt siden Rihanna lanserte undertøysmerket sitt Savage x Fenty i 2018, har det fått strålende tilbakemeldinger fra fansen og pressen. I 2020 ble merket hyllet for kroppsmangfold, og tidligere i år fikk merket ros for å ha brukt en kortvokst modell til å fronte undertøyet.

Nå saksøkes Rihanna sitt Savage x Fenty av en konkurrent.

Det er undertøysmerket Adore Me som nå anklager superstjernens merke samt eierselskapet Lavender Lingerie grunnet merkevareovertredelse. De går dermed til søksmål, ifølge The Independent.

Adore Me ble startet opp i 2011 i New York, og hevder de selv har brukt merkenavnet mye i markedsføring og i salg av sine produkter.

Savage x Fenty skal ha brukt frasen «Adore Us» i sponset reklame.

Dette mener de er forvirrende likt Adore Me-navnet.

Merket anklager Rihanna sitt merke for forsøk på å appropriere kundens velvilje, ved å bruke den liknende setningen. Ja, at de rett og slett surfer på Adore Us sitt gode rykte og renommé, altså.

Merket skal ha sendt Savage x Fenty et såkalt opphørsbrev 4. juni hvor de ber Rihanna sitt merke om å slutte med aktiviteten som de mener strider mot reglene.

Foreløpig ser det ut til at artisten og designeren har ignorert det hele. Adore Me skal ha purret på svar 8. juni, uten å få noen form for respons.

Les også: Gleder seg til å ta plastisk kirurgi

Siste saker

Mest lest nå
Les mer