Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Hun vil du skal redde havet ved å kjøpe en Champion-genser

R&B-stjernen hinter om samarbeid med det store, amerikanske streetwear-merket.

Champion har gått fra noe mange har nostalgiske følelser rundt fra barn- og ungdomstida, til å faktisk bli et relevant merke. For takket være street wear-hypen og high-fashions forelskelse med førstnevnte, har også retro sportsmerker fått sin tid i manesjen igjen.

Blant de som kan krediteres for å ha gjort Champion til en ting igjen er Weekday og Bape, ettersom begge har valg å kjøre  samarbeids-kolleksjoner med merket.

I går ble det kjent at Champion har teamet opp med artisten SZA, og at målet er å redde havet. 

Det var den amerikanske artisten, kjent fra låter som «All the stars» med Kendrick Lamaer, og «Love Galore» med Travis Scott, som selv delte nyheten på sin Instagram-profil – der hun har hele 5 millioner følgere. SZA publiserte kun to bilder; ett der hun smilende bærer en klassisk, burgunder Champion-genser med påskriften «Sustainability gang» og et regnbue-trykk, og en liggende, mørkeblå variant av den samme genseren.

Bean.

Et innlegg delt av SZA (@sza)

Who tryn save da ocean 👀 @ctrlfishingco

Et innlegg delt av SZA (@sza)

På hennes Twitter-konto postet hun bilder av et annet produkt; T-skjorter med påskriften «Puck Flastic» sammen med hvaler og sjøhester.

På Instagram-stories delte hun bilde av hoodien og skrev som caption « Fuck Plastic! Y’all ready to save da oceans or nah».

Ifølge Dazed skal samarbeidet handle om å donere pengene fra salget av genseren til organisasjoner som er opptatt av å ha en bærekraftig tilnærming til havet.

Les også
Havaiana lanserer eksklusive flip-flops

Instagram-kontoen @ctrlfishingco – en klar referanse til hennes hittil mest populære album kalt «CTRL» – er tagget i bildene hennes. På bare få dager har den fått hele 28 000 følgere, uten å ha publisert et eneste bilde enda. 

Dazed peker på rykter som sier at nettopp Control Fishing Co. være navnet på hennes nye, bærekraftige eventyr.

En av kommentarene under bildet sier «Ok, men vil pengene faktisk gå til en organisasjon dedikert til bærekraft?!», der SZA selv har svart «100% faktisk. Vi gleder oss til å sende deg en genser».

Det er foreløpig ikke kjent når man kan få kjøpt denne sjø-vennlige kolleksjonen.

Toppbilde: British Vogue

Les også: Kle deg som: Kendrick Lamar og SZA i musikkvideoen til «All the Stars»

Siste saker

Mest lest nå
Les mer