Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

R&B-artist satser på modellkarriere

Screen Shot 2016-05-13 at 12.46.13

Foto via Instagram @ciara

Ciara slo gjennom i 2004 med hitten «Goodies», og har etter den tid hatt flere slagere som blant annet «Loose Control» sammen med Missy Elliot.

R&b-artisten har den siste tiden blitt sett i flere og flere motesammenhenger – for eksempel frontet hun Roberto Cavalli sin høstkampanje. Nå skal Ciara by på enda mer «goodies» og har signert med modellbyrået IMG Models. Andre stjerner på IMG-laget er blant annet Bella Hadid, Kaia Gerber og Joan Smalls.

–  Jeg har alltid hatt en stor kjærlighet for mote, og jeg er takknemlig for å være omringet av så mange flotte venner som er best på det de gjør i industrien. Dette partnerskapet vil gi meg mulighet til å vokse og eksprimentere som artist. Jeg ser virkelig fram til alle de fantastiske tingene vi har planlagt framover, forteller Ciara til The Hollywood Reporter om samarbeidet.

Screen Shot 2016-05-13 at 12.45.41

Foto via Instagram @ciara

Ifølge Vogue kommer ikke dette som en overraskelse. De ser på sangeren er en uunyttet motepersonlighet, og hun er allerede gode venner med mange av de store designerne som Peter Dundas, Riccardo Tisci og Ralph Lauren.

Les også: Svensk billigkjede kledde opp Ciara på Met-gallaen

 

Les også
Sports Illustrated viser frem modell med synlig arr for første gang

Siste saker

Mest lest nå
Les mer